FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ruptură în vestiarul Stelei » În ce tabere sînt împărţiti jucătorii lui Lăcătuş

Cristi Tănase nu este susţinut de colegi
Cristi Tănase nu este susţinut de colegi

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 10:25

Problemele din vestiarul Stelei sînt din nou de actualitate. Numărul foarte mare de jucători aduşi în ultimul sezon şi performanţele slabe obţinute de gruparea din Ghencea au dus la această ruptură. În ciuda faptului că încearcă să coaguleze echipa în jurul său, Cristi Tănase, căpitanul Stelei din turul campionatului, nu reuşeşte să se impună în faţa coechipierilor.

Cum se prezintă situaţia în vestiarul echipei antrenate de Marius Lăcătuş a dezvăluit Iulian Apostol, jucătorul care a prins cinci meciuri în tricoul "roş-albaştrilor": "Jucătorii stau numai pe grupuri, pe interese, nu toţi trag pentru un scop comun".

Plecarea lui Bogdan Stancu la Galatasaray, cel mai bun prieten al decarului din Ghencea, a făcut ca Tănase să rămînă fără susţinători. Singurul aliat al jucătorului venit de la FC Argeş este Cosmin Matei, un alt fotbalist problemă. Doar Răduţ, una din speranţele Stelei, li se mai alătură, dar jucătorul care va împlini în martie 21 de ani are o viaţă privată mai liniştită.

CUM SÎNT ÎMPĂRŢIŢI STELIŞTII:

1. GRUPUL "DODEL": Tănase, Cosmin Matei, Răduţ

2. GRUPUL URZICENI: Brandan, Bilaşco, Galamaz, Marinescu, Ricardo, Bonfim

3. GRUPUL BĂNEL: Nicoliţă, Surdu, Dică

NEUTRI: Tătăruşanu, Emeghara, Gardoş, Latovlevici, Bicfalvi, Szekely, Martinovici

LA FEL CA DINAMO
În urmă cu cîteva sezoane, Dinamo era într-o situaţie asemănătoare. Scandalurile nu se opreau niciodată, iar jucătorii "roş-albilor" erau preferaţii tabloidelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
cristian_77
cristian_77  •  25 Februarie 2011, 10:20

ce articol de tot rasul...

dan2010
dan2010  •  25 Februarie 2011, 02:05

Ok si care e care e problema? Unde dai si unde crapa. Teai chinuit mult pina l-ai scris? Asta e articol demn de luat in seama? Maine os sa scrieti de prieteniile patronilor???? sau ce atceva? Slab Salab, slab

69centi
69centi  •  24 Februarie 2011, 17:12

E articol scris de Udrea. deci: nu are legatura cu sportul

Vezi toate comentariile (31)
Comentează