FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Rusescu este lăudat şi de Mircea Lucescu: "A fost incredibil" » Ce a mai spus despre Steaua şi CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 17:10

Mircea Lucescu s-a calificat fără probleme în primăvara Ligii Campionilor, dar are cuvinte de laudă şi pentru cele două echipe româneşti care merg în "16-imile" Europa League.

Il Luce speră ca Steaua şi CFR Cluj să-şi menţină acelaşi nivel şi după pauza de iarnă: "Sînt foarte mulţumit de calificărilor lor. Din păcate, este această pauză de iarnă, e foarte complicat să te menţii la acelaşi nivel. CFR a avut mare ghinion, a meritat victoria cu Manchester. Şi Steaua a ştiut ce a vrut, deşi nu a fost uşor"

Lucescu l-a lăudat şi pe Raul Rusescu, marcatorul golului stelist: "Steaua a jucat ca o echipă mare, dar Rusescu a fost incredibil. Asta înseamnă să ai calităţi de golgeter. Nu s-a gîndit mai deloc şi a ales cea mai bună soluţie. Dacă va continua aşa va fi chemat la echipa naţională"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
cfrclujole
cfrclujole  •  18 Decembrie 2012, 21:35

Forta CFR!

grid
grid  •  09 Decembrie 2012, 14:54
Postat de adrian84 pe 08 Decembrie 2012, 18:28

Ce ti-a facut tie Rusescu de il faci taran?

Băiețașii de cartier, cu sau fără bacalaureat, mai au expresii d-astea de argou cu care se alintă între ei, șmecherii - țărani, bulangii..... Unora le mai trece.

fotbalfan
fotbalfan  •  08 Decembrie 2012, 21:15
Postat de bluearth pe 08 Decembrie 2012, 18:21

rusescu e un taran...prea il ridicati in slavi

daca da goluri poate sa fie si diavol tasmanian. bravo lui!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează