FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GLORIA 4-0

Rusescu explică succesul la scor cu Bistriţa: ”Am controlat tot, de la minutul 1 pînă în 90”

Rusescu a ajuns la cota 9 goluri în Liga 1.
Rusescu a ajuns la cota 9 goluri în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 00:19

Golgeterul Ligii 1, Rusescu, 9 reuşite în acest sezon, spune că Steaua trebuie să profite de momentul actual şi să continue să se distanţeze de principalele rivale.

- Raul, ţi-a fost vreun moment teamă de meciul cu Bistriţa?
- Am ştiut că adversarii se vor demoraliza dacă vor lua gol rapid. Am muncit mult, mă bucur că se vede şi pe teren ceea ce facem la antrenamente.

- Ai ajuns golgeterul Ligii 1. Cum te simţi?
- Doar am muncit bine alături de colegi. Steaua a controlat meciul de la minutul 1 la minutul 90. E tot ceea ce contează. Ne dă încredere să continuăm pe acest drum, înseamnă că e bine, vom munci şi mai mult. Sîntem într-o formă bună, sper să continuăm aşa, e un moment prielnic.

- Ce va fi în Derby de România?
- Pînă la partida cu Dinamo vom avea un meci în Cupă cu Concordia, va fi foarte greu, vom întîlni un adversar tare. Mai întîi, să ne concentrăm la partida de miercuri, apoi vom avea timp să vorbim şi de Dinamo.

"Nu e important la cîte puncte sîntem de Dinamo. E un derby important pentru toţi, dar trebuie să ne respectăm. Nu contează că sîntem la 10 puncte de Dinamo, trebuie să cîştigăm şi atît. Dacă vom învinge şi în derby, vom face un pas şi mai mare către titlu" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Mi-am dorit enorm să joc, mai ales că urma ziua mea. Diferenţa de scor e normală! Dinamo exagerează cînd spune că va fi un meci uşor. În derby-uri toată lumea se motivează" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

"Asta e diferenţa dintre noi şi Steaua. Eu cred că am scăpat bine, se putea şi mai rău! Am avut 4 absenţe şi ne-au surclasat! Nu sînt supărat, doar m-a bătut Steaua" (Nicolae Manea, antrenor Gloria Bistriţa)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dantomix
dantomix  •  29 Octombrie 2012, 13:55
Postat de atentu pe 29 Octombrie 2012, 08:31

Meciul a fost controlat de Becali cu banii din valiza lui Padureanu .

Se pare ca si in putinele momente cand o echipa romaneasca joaca fotbal frumos si curat exista persoane ca tine care vad blaturi peste tot. Si cu Molde a fost tot blat? Sau poate cu Stuttgart? Sau cu oricare alta echipa cu care Steaua a jucat in acest sezon de Liga 1, pana la etapa cu numarul 13??? Acuzele tale sunt lipsite de continut, mesajul tau este mai mult decat evident... "va jignesc, pentru ca doar atat mi-a mai ramas de facut"!!!

imperator
imperator  •  29 Octombrie 2012, 08:59

Frumoase golurile lui Ruse, cînd vrea, poate !

drunk_driver
drunk_driver  •  29 Octombrie 2012, 08:37
Postat de plischi pe 29 Octombrie 2012, 05:13

mare scofala! ce mi-e gloria, ce mi-e molde.

V-ar fi batut amandoua lejer :))) tot aia e :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează