FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Rusescu i-a dedicat şi lui Stan golul victoriei din meciul cu U Cluj: ”L-am ajutat pe Ilie”

Raul Rusescu a fost din nou decisiv pentru Steaua.
Raul Rusescu a fost din nou decisiv pentru Steaua.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 09:33

Rusescu a dat golul victoriei care-l păstrează pe Stan pe banca Stelei.

- Raul, au existat discuţii înaintea meciului, potrivit cărora U s-ar da la o parte. Ţi s-a părut că jocul a fost influenţat de discuţiile astea?
- Haideţi să fim serioşi! Eu nu cred că cineva din România s-ar mai preta la aşa ceva în vremurile astea! Sînt doar poveşti de adormit copiii!

- Dar cît de important e succesul pentru voi, în condiţiile în care şi Dinamo, şi CFR Cluj au pierdut puncte?
- Să ştiţi că noi nu prea ne facem calcule şi nici de data asta n-am avut în minte rezultatele rivalelor. De ce? Fiindcă singurul lucru important, dar şi suficient e să cîştigăm noi. Dinamo, CFR şi restul adversarelor se vor mai încurca şi în etapele viitoare. Contează să profităm.

- Ilie Stan a fost în pericol să fie demis. V-aţi gîndit şi la el?
- Ştiu că l-am ajutat şi pe Ilie Stan, ne-am ajutat şi pe noi, dar cel mai avantajat e clubul Steaua, pînă la urmă, că Steaua rămîne pe primele locuri ale clasamentului, cu şanse chiar la cîştigarea campionatului. Nu e vorba despre mine sau despre Ilie Stan, aici sînt interesele unui club întreg.

"Terenul a fost prost şi a influenţat în rău tot jocul, şi pe noi, şi pe cei de la U Cluj. S-a pasat greu, ne-am mai pierdut echilibrul" (Raul Rusescu, atacant Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
neuboeck
neuboeck  •  13 Martie 2012, 14:44

Castiga bani din afaceri online acasa! WazzUB Motorul de Cautare care Plateste Utilizatorii! CASTIGA BANI CU WAZZUB GRATUIT WAZZUB - Dupa lansarea oficiala va deveni un fel de Facebook / Google care isi va plati utiizatorii inscrisi inainte de lansarea de pe 9 Aprilie 2012, in fiecare luna, din bani din reclama. Sistemul este simplu si gratuit: 1) Cineva iti trimite o invitatie si te conectezi la site numai prin link-ul pe care ti-l trimite persoana care te invita. Link-ul cu invitatie- ://signup.wazzub.info/?IrRef=f4e955c1 2) Intri pe site cu ajutorul linkului si iti faci cont (aproximativ 2 minute). 3) Astepti e-mailul de confirmare de la site

tzii
tzii  •  13 Martie 2012, 11:24

blat, neblat....rusescu a avut o executie de adevarat varf daca era tatu in locul lui sigur rata

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  13 Martie 2012, 09:21

sa-i multumeasca lui szukala ca si-a asumat riscul de a fi blamat acum pentru blatul facut.o fi fost terenul mai greu,asta oricum pentru ambele echipe,dar clujul,in afara lui niculescu si de cei bagati pe final pentru imagine,a fost fara reactie.pe giulesti au mancat jar,saptamana trecuta.de niculescu a avut grija lmputitul de tudor,cu galbenele lui "bine" puse (bai porkule tudor,in anglia nu ai putea arbitra un meci intreg,te-ar schimba la pauza pentru fragmentare si pentru stilul "opereta" de arbitraj.cum ma,la orice atingere usoara oile cadeau ca secerate si tu opreai jocul?atunci de ce nu ai dat penalty la foarfeca aia,ca a zburat clujeanul 2 metri?si inca un penalty

Vezi toate comentariile (7)
Comentează