FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

Rusescu mai are o dorinţă după victoria cu Pandurii: "Să batem tot, inclusiv pe Dinamo!"

Rusescu a jucat toate cele 29 de etape din acest campionat
Rusescu a jucat toate cele 29 de etape din acest campionat

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 22:19

Rusescu crede că meciul a fost la discreţia Stelei şi spune că va avea parte de cele mai frumoase Sărbători cu titlul aproape cîştigat.

- Raul, a fost atît de uşor pe cît a părut?
- Meciul a fost la discreţia noastră, am marcat destul de repede, ne-am făcut singuri viaţa uşoară. Bine că am fructificat ocaziile pe care le-am avut şi nu s-a mai întîmplat ca la Cluj, cu CFR, cînd am irosit patru situaţii uriaşe.

- Aveţi nevoie, pentru a deveni şi matematic campioni, ca Petrolul să nu cîştige la Severin.
- Aşteptăm cu nerăbdare partida ploieştenilor. Nu ştiu dacă Severin o poate încurca pe Petrolul, dar noi sperăm. Oricum, sîntem 99 la sută campioni şi vom avea un Paşti nu doar fericit, ci foarte, foarte fericit. Mă bucur că şi suporterii noştri au această bucurie în suflet. Îi aşteptăm la meciul următor pe teren propriu ca să sărbătorim împreună.

- Da, dar în seara asta au venit destul de puţini, de ce crezi?
- Au fost în jur de 15.000, cam aşa estimez eu, deci destul de bine ţinînd cont de faptul că s-a jucat în Vinerea Mare şi multă lume a fost plecată din oraş.

- Gazonul?
- Pfaaa, chiar nu mă aşteptam să fie dezastruos, aşa cum a fost de fapt. E o dezamăgire că un stadion atît de frumos are un gazon atît de prost.

- Cum te simţi în postura de campion şi cu titlul de golgeter ca şi cîştigat?
- E cel mai bun sezon al meu, asta-i clar!

- Vinerea viitoare urmează derby-ul cu Dinamo.
- Nu, pentru noi urmează întîlnirea de la Bistriţa, apoi ne vom concentra la Dinamo. Totuşi, îmi doresc să arătăm pînă la final că avem faţă de campioni. Să batem tot, inclusiv pe Dinamo!

"Pentru mine ar fi o dublă bucurie dacă la finalul sezonului Steaua va fi campioană, iar eu voi cîştiga titlul de golgeter" (Raul Rusescu, atacant Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ghandalf
ghandalf  •  04 Mai 2013, 12:47
Postat de idol pe 04 Mai 2013, 09:28

tine minte ce ai spus acum. mai erau unii care spuneau aici ca Herea e blat cu Steaua si omul a dat gol in meciul ala. Viitorul se va salva singura pentru ca e o echipa frumoasa si un proiect serios acolo. cum prea putine vezi in fotbalul romanesc. nu te poti bucura de nefericirea unor sportivi, dar nu regret retrogradarea Bistritei.

Oricum, nu ne trebuie decât să batem pe ”fc 2.potăiretardați”, la celelalte echipe le dăm punctele să facem pomană :)))

valiii
valiii  •  04 Mai 2013, 12:05

asta e singurul jucator de la steaua de care imi place,om cu bun simt,educat,nu am vazut stiri cu el si bombe sexy,scandaluri etc + ca e un atacant bun,s-o tina tot asa

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Mai 2013, 11:45

bafta Ruse, sa pufos cum esti tu ai devenit golgeterul romaniei si cel mai bun ata cant al nostru! si pentru frustratii de sub mine care insiunueaza ca ar marca doar in `blaturi` tin sa le reamintesc ca rusescu in ultimele 3 meciuri cu dinamo a marcat 5 (CINCI) goluri! pai marius nicoAIE sau alde mihalIcea au jucat o viata la dinamo si n-au dat 5 goluri stelei:)))) Forza Steaua! Spre 26!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează