FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Rușinos » Dinamo a ajuns într-o situație dezastruoasă: e singura echipă din Liga 1 care nu a reușit asta

Articol de , - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 16:21

Dinamo este singura echipă din Liga 1 care nu a reușit să marcheze din afara careului în acest sezon.

"Câinii" au dezamăgit crunt în prima parte a campionatului, având una dintre cele mai slabe defensive din istorie, dar și pentru că au stat mai multe etape în zona retrogradării.

Revenirea lui Mircea Rednic a mai limpezit puțin apele, dar nu total, "câinii" pontând negativ într-un clasament în care pe timpuri erau fruntași. În acest sezon de Liga 1, roș-albii au marcat un total de 15 goluri, dar nici măcar una dintre reușite nu a fost din afara careului. 

Mulțescu a rămas în istorie

Astfel, a murit tradiția construită de nume celebre care au jucat Ștefan cel Mare cum ar fi: Gigi Mulțescu, Dorin Mateuț, Dorinel Munteanu, Daniel Iftodi și, mai recent, Claudiu Niculescu. Aceștia au uimit cu goluri spectaculoase marcate de la mare depărtare de poarta adversă. Poate cel mai celebru gol dinamovist de acest gen poartă semnătura lui Mulțescu. 

În 1983, Dinamo a trecut de Hamburg în turul II al Cupei Campionilor Europeni. Manșa tur, de la București, a fost câștigată de "câini", 3-0, iar Mulțescu a marcat al doilea gol de la peste 35 de metri, cu o folha seca de senzație rămasă celebră în istoria fotbalului românesc. 

"Golul pe care l-am marcat Hamburgului în minutul 60, de la mai mult de 37 de metri, a fost un fel de folha seca. În fotbalul de azi, am mai văzut doar la Gareth Bale și Toni Kroos execuții ca aceea"Gheorghe Mulțescu

10 goluri din acțiune și 5 din faze fixe a marcat Dinamo în acest sezon de Liga 1

 tabel

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
adi2008
adi2008  •  22 Noiembrie 2018, 10:18

"...pe timpuri erau fruntași" Era echipa militiei, puteau fi fruntasi oricand. Si dupa ce Ceausestii au arestat Steaua, tot isi faceau de cap militienii.

caminero
caminero  •  22 Noiembrie 2018, 09:33

"Dinamo este singura echipă din Liga 1 care nu a reușit să marcheze din afara careului în acest sezon." În "acest sezon" se iau în calcul și meciurile din Cupă, nu? iar la Miercurea Ciuc au fost chiar 2 goluri cu șuturi din afara careului, semnate de Nistor. Așa că afirmația voastră este greșită. Punct.

geo.b.
geo.b.  •  22 Noiembrie 2018, 09:10

Victor Vrînceanu,ce numar porti pe tricou,la fcsb ? De la 0,la unu,este o distanta enorma,nu ??? De ani de zile am obsrvat la voi,ca indiferent de locurile din clasament,faceti doar statistici unde echipa pe care o preamariti,este deasupra rivalei voastre.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează