FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a aflat adevărul despre cele trei transferuri ratate de Steaua în vară: "Știți ce salariu cerea Teixeira?"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 20:40

 În vara acestui an Steaua s-a interesat de serviciile lui Florin Cernat, Constantin Budescu și Filipe Teixeira, însă niciunul dintre cei trei n-a mai ajuns la formația campioană.

Mirel Rădoi, antrenorul care era atunci la Steaua, a dezvăluit la Dolcesport motivele pentru care formația roș-albastră nu s-a înțeles cu cei trei.

Florin CERNAT

"Am avut o listă de 38 de jucători din care am avut de ales. N-au prea fost bani atunci. La Cernat cred că a fost vorba de bani. Cred că Viitorul i-a dat anumite bonusuri pe care noi la Steaua nu le puteam da. De exemplu bonus la goluri marcate. Poate el are anumite bonusuri acolo și așa poate ajunge la un salariu mai mare decît ar fi luat de la Steaua."

Constantin Budescu

"Despre Budescu am zis că nu-l luăm din cauza sumei mari de transfer care se vehicula pentru el. Am hotărît să-l folosesc pe Nicușor, care e la vîrsta la care trebuie să joace. Budescu are execuții, e un jucător care știe să protejeze mingea foarte bine."

Filipe teixeira

"I-am spus impresarului lui Teixeira că nu mi se pare în regulă ca un jucător la 35 de ani să ia 20.000 de euro pe lună. Nu am nimic cu Teixeira, dar am ales să folosesc jucători mai ieftini și mai tineri".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
plischi
plischi  •  22 Decembrie 2015, 06:22

si gesepe-ul ocupa jumatate steaua in texte...

vladutz13
vladutz13  •  22 Decembrie 2015, 01:31

La Teixeira cel putin a fost inspirat...

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 Decembrie 2015, 00:10

lua si el un titlu prostul. asa o sa ia ooooo.......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează