FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a amuzat şi doamna Rocha: "Sînt foarte mîndră de războinicul meu" :)

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 19:45

Articolul din Gazeta de ieri, în care se prezenta randamentul formidabil al brazilianului Stelei, peste cel al lui Ibrahimovici, Neymar şi alţii, a determinat-o pe soţia lui Adi să posteze pe instagram paginile de ziar.

" Ibrahimovici, Neymar şi Falcao visează să fie Rocha", a fost titlul materialului publicat ieri de Gazeta Sporturilor şi în care se dezvăluia că randamentul brazilianului Stelei, goluri marcate raportate la minute jucate, e peste cel al unor nume grandioase de atacanţi.

Topul în care Ibrahimovici, Falcao şi Neymar visează să fie ca Rocha :O

Articolul, care a ţinut şi prima pagină, a fost primit cu zîmbetul pe buze şi de fotbalistul Stelei, dar mai ales de soţia sa, Ana.

Aceasta a postat cele 3 pagini de ziar pe instagram, dar şi tabelul în care doar Messi şi Cristiano Ronaldo sînt, în acest top, peste Rocha. "Sînt foarte mîndră de războinicul meu. Îi mulţumesc lui Dumnezeu. Sînt fericită că e între cei mai buni atacanţi din Europa. Slavă lui Dumnezeu" a fost comentariul cu care doamna Rocha a însoţit postarea.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Copil de nota 24"
Paul Pîrvulescu, jucătorul Stelei, a primit ieri dimineaţă cea mai frumoasă veste. Soţia lui, Ana, a născut la clinica Medlife din Bucureşti un băieţel perfect sănătos de 3,120 kg şi 51 cm, care va purta numele Lucas Andrei. "Sînt tătic! Lucas a primit nota 24 din partea domnului doctor. Sînt foarte fericit şi emoţionat! Îmi este foarte greu să exprim în cuvinte ceea ce simt acum. Tot ce îmi doresc este ca fiul meu şi soţia mea să fie sănătoşi şi abia astept să-i duc acasă!", a spus imediat Paul. Naşii micuţului vor fi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Duckadam, internat din nou
Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, a fost internat o zi în spital, pentru un set amănunţit de analize şi investigaţii. Acestuia i-a fost montat un aparat special pentru a-i măsura bătăile inimii, timp de 24 de ore. Toate analizele au ieşit bine, iar "eroul de la Sevilla" a revenit acasă. Acesta a fost operat în septembrie anul trecut pentru eliminarea unui anevrism arterial. Operaţia, care a avut loc la Spitalul Floreasca, a durat atunci nouă ore.

Cu galerie în Giuleşti
După trei ani în care ultraşii stelişti nu au mai mers la meciurile jucate pe stadionului Giuleşti, aceştia au hotărît să ridice biletele de la clubul din Grant pentru a fi alături de jucătorii lui Reghecampf la această partidă. "Am decis de comun acord să mergem la meciul din Giuleşti contra Rapidului şi să fim alături de echipă", au precizat reprezentanţii suporterilor. În noiembrie 2010, la meciul din Cupa României, galeria Stelei a fost evacuată după ce-a aruncat cu torţe şi scaune pe teren în timpul jocului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
soarerodion
soarerodion  •  11 Aprilie 2013, 10:39

pfffffffffffffffffff

plischi
plischi  •  11 Aprilie 2013, 08:19

rocha asta este ca unu care "a pus-o" de cinci ori pana acum dar are vreo 30 de copii!

ronaldo666
ronaldo666  •  11 Aprilie 2013, 04:21

parvulescu a facut un copil cu doamna rocha iar duckadam care era in spital a afalat toata povestea si la anuntat pe rocha care a zis k o sa mai dea multe golruri razbunare pana o sa plece la psg sa o cucereasca pe vitoria :) ps : rocha nu a vaz k e nevasa gravida pt k de cate ori se uita in oglinda el avea burta mai mare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează