FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

S-a aprins vestiarul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Alpar Meszaros l-a certat serios pe căpitanul Goga la finele meciului cu Steaua.

Cea mai usturătoare înfrîngere din sezon, 0-4 în Ghencea, cu Stea­ua, a întins la maxim nervii în ta­bă­ra Universităţii Cluj.

Imediat după finalul jocului de luni seara, antrenorul clujenilor, Al­par Meszaros, i-a reproşat în ves­tiar, pe un ton ridicat, căpitanului Dorin Go­ga, că evoluţia sa a fost mult sub aş­teptări. “Nu mai joci nimic de la o vre­me”, i-ar fi spus Mesza­ros. Goga nu a rămas in­di­ferent la atacul teh­ni­cianului: “Doar eu trebuie să joc în echi­pa asta?”, a răbufnit căpitanul “stu­­den­ţilor”. În apărarea lui Goga a să­rit şi portarul belgian Pieter Mer­lier, care i-a amintit lui Meszaros că me­ciul s-a terminat şi că re­pro­şurile au devenit practic inutile.

Ieri, tonul răstit al tehnicianului s-a calmat, găsind chiar cir­cum­stan­ţe atenuante atacantului pen­tru prestaţia nesatisfăcătoare din Ghen­cea. “Am făcut o analiză după meci în vestiar. Toată lumea se aş­teaptă ca Dorin să marcheze. Dar, şi în meciul de aseară, a fost într-o si­tua­ţie foarte grea, pentru că a fost mereu între doi fundaşi şi e dificil să te zbaţi un meci întreg într-o ase­me­nea situaţie. Poate că evoluţia lui de aseară nu a fost una stră­lu­cită, dar orice jucător mai prinde o zi proastă”, a declarat Meszaros.

Au pierdut banii de la CFR

Deşi preşedintele Toni Doboş a anunţat că jucătorii Universităţii vor fi recompensaţi financiar doar la finalul sezonului, cu cîte 40.000 de euro fiecare în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare, “studenţii” clujeni au jucat pe prime în Ghencea. Înainte de meciul de luni seara, directorul sportiv Sorin Vădana le-a adus la cunoştinţă jucătorilor, în vestiar, că prima la victorie este de 7.000 de euro de căciulă, bani promişi de concitadina CFR, contracandidata Stelei la titlu.

Aştepta ajutorul Bistriţei

Luni seara, în emisiunea “Presing” difuzată de postul local clujean Al­pha TV, intrat prin telefon, an­tre­no­rul Universităţii, Alpar Meszaros, a admis că se aştepta ca Gloria Bis­triţa să nu se predea la Buzău. “Mă aştep­tam să joace cu aceiaşi deter­mi­nare pe care au avut-o în meciul cu noi. E păcat, că este o echipă din zonă şi ne putea ajuta. Nu vreau să spun mai multe. M-a întristat tare rezultatul de la Buzău”, a spus Meszaros. Gloria Bistriţa a pierdut la Buzău în ul­ti­mul minut de joc.

Blat cu Urziceni?

Fostul portar al Universităţii Cluj, Emil Szolomajer, actualmente la Arieşul Turda în liga secundă, a dezvăluit că s-a simţit furat de proprii colegi la meciul cu Unirea Urziceni (0-2) de pe teren propriu, de la finalul anului trecut. “Atunci am simţit ceva necurat. Unii dintre noi nici nu puteau sta în ghete, iar cei de la Urziceni zburdau pe teren”, a spus “Solo”. Declaraţiile au fost făcute de Szolomajer în cadrul emisiunii “Presing” de la Alpha TV Cluj.

7 goluri a marcat Dorin în acest campionat, fiind golgeterul “şepcilor roşii”.

6,37 este media notelor primite de atacantul clujean în Gazeta.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
 •  16 Aprilie 2008, 14:59

goga,hai la CFR

 •  16 Aprilie 2008, 11:20

ba franari ardeti gazul in satul vostru .echipa canadienilor nu joaca nimic .Steaua castiga titlul fara greturi.nUmai "U" echipa Cujului.

 •  16 Aprilie 2008, 11:13

Bai comentatorilor...o fi fost si asta blat?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează