FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, MIERCURI, 21:00

S-a decis arbitrul de la Pandurii - Steaua » I-a condus pe roș-albaștri de trei ori în acest sezon în care n-au luat gol

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 14:19

Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât să-l delege la partida din etapa a 4-a din play-off dintre Pandurii și Steaua pe arbitrul Marius Avram, anunță Digi.

Avram e același central care a condus partida dintre cele două formații, dar din turul sezonului regular, când Steaua s-a impus la Severin fără emoții cu 3-0. Centralul de 36 de ani n-a avut nicio problemă în respectiva partidă.

Marius Avram a condus 10 jocuri în ediţia curentă, 163 în Liga 1.
În sezonul actual a arătat 6 roşii şi a dictat 4 penalty-uri. Avram a mai arbitrat-o pe Steaua în acest sezon o dată în campionat (Steaua - CSU Craiova 2-0) și o dată în semifinalele Cupa Ligii (Steaua - Astra 1-0). Pandurii nu a câștigat cu Avram la centru în acest sezon. În cele 12 partide în care au fost conduși la centru de arbitrul bucureștean, gorjenii au obținut 4 victorii, 6 remize și două înfrângeri, acestea din urmă sunt din sezonul 2015-2016.

Meciul dintre Pandurii și Steaua din etapa a 4-a din play-off va avea loc miercuri, de la ora 21:00, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

23 de jocuri ale Stelei
 a arbitrat Avram: 13 victorii - 5 remize - 5 infrângeri. Ultima infrângere cu Avram la centru: 2012/2013, Brasov-Steaua 3-1, etapa 17

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
foxy
foxy  •  29 Martie 2016, 21:42
Postat de foxy pe 29 Martie 2016, 21:26

Extraordinar!...Pigmeul asta de inventeaza penaltyuri,arbitreaza maine?Parca-l recuzasera Pandurii!La Iasi a dat penalty la un fault produs la 2 metri in afara careului!

Ce-ati moderat bai vitejilor, ca n-am mai scris nimic in plus???...N-am nici o steluta...:)))...

foxy
foxy  •  29 Martie 2016, 21:26

Extraordinar!...Pigmeul asta de inventeaza penaltyuri,arbitreaza maine?Parca-l recuzasera Pandurii!La Iasi a dat penalty la un fault produs la 2 metri in afara careului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornian
cornian  •  29 Martie 2016, 18:12

*** cel mai prost arbitru din Ro, nu-i de mirere ca tac-su e in parnaie "Penalty-ul" din maciul Poli Iasi - Pandurii... imgur.com/wMaXtnF https://www.youtube.com/watch?v=jwonowlyCoo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează