FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

S-a decis arbitrul de la Steaua - Astra » A fost implicat în egalul lui Dinamo cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 18:10

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe centralul Marius Avram la meciul de duminică dintre Steaua și Astra, de pe Arena Națională.

Avram va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Mircea Orbuleț. Toți trei sunt din București. Rezervă de arbitru va fi Iulian Călin, iar observator Dan Berbecaru.

Marius Avram a condus un singur meci în acest sezon, partida din etapa a 4-a dintre Pandurii și CFR Cluj, scor 1-1, și a greșit grav în minutul 59, când n-a acordat un penalty la o fază în care Tiago Lopes l-a lovit în careu pe Vali Munteanu. A mai fost rezervă apoi la Dinamo - Gaz Metan, 1-1.

Steaua cu Marius Avram: 24 jocuri - 14 victorii - 5 remize - 5 infrangeri; acasa: 10 - 7-2-1;
-Ultima înfrângere suferită de bucureşteni:26.11.2012, FC Brasov-Steaua 3-1, etapa a 17-a;

Astra cu Marius Avram: 3 jocuri - 1 victorii - 2 remize - 0 infrangeri;
-ulimul meci în care a arbitrat Astra: 28.02.2011, Astra-Gloria Bistriţa 1-0.

Meciul dintre Steaua și Astra se va juca duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Partida e în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
parneava
parneava  •  11 Septembrie 2016, 15:45

De ce trebuia delegata o brigada de arbitri din Bucuresti? Oare daca FCSB ar juca la Cluj,Tg.Mures,Craiova,Timisoara,Iasi,Botosani si toti arbitri ar fi din localitatile gazda,cum ar reactiona toti suporterii acesteia? Este o anomalie strigatoare la cer,chiar nu se gasea o brigada de arbitri neutra?Chiar trebuie ajutata pe orice cale FCSB sa castige titlul?In acest moment valiza este pe fata:nu vrei sa ai contracandidate la titlu,nu mai premiezi jucatori,pur si simplu ii cumperi !!Castigi titlul,iei bani din drepturi de televiziune,joci in Liga campionilor,iei bani,joci in Liga Europa,iei bani,vinzi jucatori,iei bani,ai usa deschisa la nationala,promovezi jucatorii !!Dar cel mai important fenomen care se petrece este distrugerea credibilitatii celorlalte echipe aflate in Liga I.Suporteri nu ai decat la meciurile mari,cand oamenii vin sa vada cealalta echipa.Pai din aceasta cauza nu mai sunt spectatori pe stadioane.Am ajuns ca orase mari din tara sa nu mai aiba echipe in primele doua ligi,dar si mai grav,am demonetizat patriotismul local:publicul nu mai tine cu echipa locala ci cu granzii din Bucuresti,pentru ca acolo se fac jocurile de culise.In aceste conditii n-o sa avem fotbal competitiv NICIODATA.

danut1971
danut1971  •  11 Septembrie 2016, 12:58

arbitru pro fcsb fcsb e avantajata din start rusineeeeeeeeeee

883135188391540
Popa Corneliu  •  11 Septembrie 2016, 02:01

Trebuia Coltescu, ala stia cum sa anuleze golurile Stelei!! Stai sa vezi circ si cu Avram!! Toti trebuie sa raga pentru PSD Giurgiu! Capisci?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează