FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

S-a decis: Prunea pleacă, Ciobi rămîne

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 15:08

Rezultatele slabe din acest sezon de la CSMS Iaşi a avut urmări. După plecarea lui Ionuţ Popa, a venit şi rîndul preşedintelui executiv Florin Prunea. Nu aceeaşi soartă o va avea şi Liviu Ciobotariu, cel care a primit un vot de încredere din partea Comitetului Director al clubului.

CSMS Iaşi a obţinut o singură victorie în acest sezon şi se află pe locul 17 în clasament, cu doar 5 puncte obţinute în primele 13 etape din acest campionat. Primul loc peste linia retrogradării este ocupat de Ceahlăul, cu 15 puncte.

Chiar dacă iniţial oficialii clubului au anunţat că Ciobi va fi demis dacă nu va obţine 4 puncte în 2 partide, moldovenii s-au răzgîndit datorită "momentelor pozitive arătate în ultimele jocuri", aşa cum se arată în comunicatul oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danilo1974
danilo1974  •  31 Octombrie 2012, 21:49

Pai noi am votat sa avem primar bun .... printre altele sa ajute orasul acesta, cu tot cu echipa, dar nu i-a placut lui Nichita ca nea Popica nu a facut plecaciuni, ce sa facem daca vrea doar slugoi pe langa el sa auda doar "ai dreptate sefu, ... esti cel mai bun sefu, ...... cel mai bun manager ....., cel mai cel". Sunt sigut ca ne putem salva de la retrogradare. Haide Iasul.

yoana23
yoana23  •  31 Octombrie 2012, 19:23

Clar....cei din consiliul de administratie tin neaparat ca aceasta echipa sa retrogradeze. Pai, ce momente bune au vazut ei in jocul echipei de cand a venit Ciobi, ca eu nu am vazut decat o mare lipsa de valoare?! Nu cred ca Ciobi ar fi meritat inca o sansa pt ca se vede ca e slaab( cu tot repectul pt ceea ce a reusit sa faca la Dinamo, el ramane totusi un antrenor cel mult mediocru). Cred ca s-au grabit cand l-au dat afara pe Ionut Popa, pt ca Poli chiar juca ceva atunci...doar ca am avut un program infernal in primele 7 etape si de aceea nu am acumulat in acea perioada decat doar 2 puncte.....cred ca cel mai bine ar fi ca sa se intoaca Nea' Popica.

jocuri
jocuri  •  31 Octombrie 2012, 16:20

la ce conducere este .. NU sunt bani, NU sunt nici rezultate. daca primarul NU vrea sa dea echipa ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează