FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 2-1

S-a făcut de râs cu ASA: el a fost cel mai slab de pe teren! Alte 4 note sub 5 în caseta tehnică din GSP

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 08:42

Dinamo a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-2, în fața celor de la ASA Tg. Mureș.

Formația alb-roșie a avut un joc slab și deși a avut 1-0, nu a putut să se impună, permițându-i lui Zicu să marcheze de două ori.

Cel mai slab jucător de pe teren a fost Harlem Gnohere. După o săptămână în care s-a vorbit despre un transfer la Steaua, atacantul francez a avut o prestație modestă. Vârful a ratat un penalty și a ironsit mai multe șanse de a marca, primind nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

Nici Lazăr, M.Popescu, Hanca și Brănescu nu au impresionat și au primit nota 4. Cel mai bun dinamovist a fost Dorin Rotariu, care a primit nota 7.

Cel mai bun jucător a fost Ianis Zicu, care a primit nota 9. Antrenorul Ioan Andone a fost notat cu 4, în timp ce Dan Alexa a primit nota 8.

 mpte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
1423485261012165
Elena Nico  •  13 Septembrie 2016, 18:40

Ok.Andone a luat 4 deci e si el vinovat de prestația echipei .Nu văd rostul de a critica doar echipa .Mulțumesc !

6.6.6
6.6.6  •  13 Septembrie 2016, 17:28

roatriu cel mult 5 pentru ca nu a jucat pentru echipa ci pentru el!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Septembrie 2016, 16:50
Postat de montgomerry pe 13 Septembrie 2016, 16:14

Sa fim seriosi,Andone 4, Alexa 8?OK,Andone e antrenorul si e vinovatul principal pentru infrangere,dar Alexa ce a facut?ASA n-a realizat o faza lucrata,80 de minute s-au aparat pe trei linii,au castigat cu doua goluri de cascadorii rasului,unde e mana lui Alexa?Alta aberatie,Surdu notat cu 6? A jucat? Care a fost aportul lui la victorie? Branescu 4? In mod normal ar merita intre 1 si 2,de ce 4?Popescu de bine de rau a jucat ceva,ceva, dar Branescu a fost mai slab ca Ghnoere si nu numai aseara. Lazar 4,Surdu 6!?! Da,sunteti cu adevarat specialisti......

Romera? Zero. Imi place cum participa el la faza ofensiva si nu face ABSOLUT nimic bun. Centrari cu nemiluita, nici macar una reusita, invaluiri care au drept efect tot pasa in spate, de suturi, ce sa mai vorbim?! In aparare? E pe nicaieri. Hanca? Nu-i nici mijlocas, nici fundas, nici nimic altceva. Mai bine s-ar incerca cu Corbu. Asta daca Andone nu l-a dezvatat si pe asta fotbalul! Rotariu? Nu inteleg ce sarcini are. Andone ne vorbea la inceputul anului ca-l va juca in zona centrala, ca varf secund. Or, el e tot in banda, prea defensiv, izolat, multe faze prinzandu-l in spatele lui Romera! Nu jucam nimic. Si sa nu mai aud placa "nu -s buni jucatorii". Aici trebuie stiinta de antrenor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează