FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a făcut turist! » Florin Matei nu joacă nicăieri, dar se plimbă prin toată Europa

Considerat
Considerat "Noul Messi" pe cînd evolua la Steaua, Matei a fost susţinut mereu de Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 10:39

Florentin Matei e în teste la Frankfurt. Înainte să ajungă în Germania, a mai trecut prin Italia şi prin Ucraina, fără să semneze vreun contract.

Florentin Matei dă probe. Ştirea asta apare cu o frecvenţă incredibilă din 2011, de cînd Steaua l-a pus pe liber. De atunci, Matei a avut un singur contract, cu Cesena, însă a jucat numai la echipa a doua a italienilor, care nici nu l-au plătit, şi de aceea a redevenit liber să dea probe la diverse cluburi. Bastia, Metalist Harkov, Frankfurt. Anterior, Florentin s-a mai aflat în teste la Milan, Liverpool, Fiorentina, Espanol, Monaco! Nimeni nu l-a oprit!

La Frankfurt, surpriza startului de sezon din Germania, Matei a jucat într-un amical cu o formaţie de amatori. "Rezultatul a fost 23-1 şi Florentin a marcat două goluri. A fost folosit doar o repriză, dar antrenorul e mulţumit de el şi nemţii, în general, l-au primit foarte bine", a comentat pentru GSP.RO Traian Gherghişan, agentul fotbalistului.

Dar lui Matei încă nu i s-a oferit un contract nici în Germania. El a ajuns la Eintracht, locul 2 din Bundesliga, după ce a fost refuzat de Metalist Harkov, ucrainenii care au eliminat-o pe Dinamo din Europa League. Florentin are 19 ani şi a jucat ultimul meci oficial acum doi ani! Atunci a fost prezent pe teren pentru Unirea Urziceni, unde-l împrumutase Steaua.

A intrat pe teren în minutul 79 al unei partide din campionat cu Astra. În Ghencea a avut parte de o susţinere formidabilă din partea lui Gigi, dar patronul s-a răzgîndit şi i-a reziliat contractul: "M-am convins că e circar, n-are cum să ajungă fotbalist, veţi vedea că am dreptate!".

7 meciuri a bifat Matei în prima ligă din România, la Steaua şi la Urziceni, fără să marcheze. A fost titular într-o singură partidă, în tricoul Unirii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sibelius
sibelius  •  14 Octombrie 2012, 15:22
Postat de nolymyt pe 14 Octombrie 2012, 14:49

Oricum noi nu ne bazam pe jucatorii tineri ... nu neaparat sa se duca sa joace in strainatate ... noi avem nevoie de bosorogi ... cand se trag babalacii nostrii vine STELEA in poarta

Ti se pare ca Stancu, Tatarusanu, Grozav, Chiriches, Chipciu, Torje sunt pensionari? Sau te refereai la pensionarii de la Rapid?

nolymyt
nolymyt  •  14 Octombrie 2012, 14:49
Postat de sibelius pe 14 Octombrie 2012, 14:41

Da, da...are potential sa fie turist de profesie. De doi ani nu joaca niciunde si el viseaza echipe din vest. Inca unul care viseaza sa castige, nu sa joace.

Oricum noi nu ne bazam pe jucatorii tineri ... nu neaparat sa se duca sa joace in strainatate ... noi avem nevoie de bosorogi ... cand se trag babalacii nostrii vine STELEA in poarta

sibelius
sibelius  •  14 Octombrie 2012, 14:41
Postat de nolymyt pe 14 Octombrie 2012, 13:56

Ce papagali sunt unii ziaristi .. pai are 19 ani ! are potential sa ajunga mai bun ca Tanase care nu joaca nimic la steaua + Steliano Filip .. Alin Roman + un jucator super Leoh Digbeu care a trecut si pe la UTA ARAD ... sunt jucatori tineri ... ati vrea sa se duca in campionatu ITALIEI si sa rupa pe'acolo ?? Torje era pe banca .. si cum a intrat in teren cum s-a vazut ... el care trebuie folosit in fiecare meci .. ma rog ... doar VIITORUL lui HAGI ce mai au jucatori tineri ..... ca restul echipelor nu au .. cand or sa se retraga o sa ne miram de ce nu avem tineri

Da, da...are potential sa fie turist de profesie. De doi ani nu joaca niciunde si el viseaza echipe din vest. Inca unul care viseaza sa castige, nu sa joace.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează