FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a găsit fotbalistul pentru cel mai vulnerabil post din echipa Stelei » Campioana a început deja negocierile

Claudiu Belu
Claudiu Belu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 10:07

Șansele ca Alcenat să mai confirme la Steaua sînt foarte mici. Campioana caută deja un alt apărător dreapta și s-a interesat de condițiile în care l-ar putea lua pe Claudiu Belu, de la Poli Timișoara.

Fost internațional de tineret, Belu are 21 de ani și a jucat în Liga 1 pentru trei cluburi: ACS Poli, Chiajna și Politehnica lui Marian Iancu. Și el are profilul unui fundaș lateral tehnic, capabil să urce și să conteze în atac. 

Belu a confirmat și în cele două partide disputate de violeți împotriva Stelei, decisiv fiind jocul din Cupa Ligii (1-0 pentru Steaua) în care fundașul a primit din partea Gazetei cea mai mare notă din echipa Timișoarei, 7.

caseta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
adicn
adicn  •  20 Octombrie 2015, 14:28
Postat de jack_the_stripper pe 20 Octombrie 2015, 14:05

Sunt convins că după prea mult Recaș și prea puțină școală nu puteai să nu arunci cu cratima: " ve-ti cenzura ”. Igaz?

Se pare că-i mai nesărat decât i-o arată numele...:))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Octombrie 2015, 14:05
Postat de Soos Vilmos pe 20 Octombrie 2015, 13:06

Daca este vorba ca a confirmat in cele doua partide disputate impotriva stelei ( apropo, despre care echipa este vorba?) de ce nu ati afisat rezultatul din campionat, cind *** ( asta este numele echipei fara casa si fara antrenor) a pierdut meciul ? Va mai plateste mult jiji pentru a ridica in slavi o pseudoechipa ? PS. Sunt convins ca din prea multa " pudicitate" ve-ti cenzura cele de mai sus.

Sunt convins că după prea mult Recaș și prea puțină școală nu puteai să nu arunci cu cratima: " ve-ti cenzura ”. Igaz?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Octombrie 2015, 13:15

tot ce s-a intamplat si se intampla cu tamas, luchin, papp, alcenat, tahar, tade, muniru imi confirma ca intre radoi jucatorul si antrenorul -asa cum se doreste el sa fie catalogat azi- nu exista nici o diferenta! a fost cel mai "talentat" fundas central cu joc la alibi, a fost numai pentru el, l-a *** cat a putut becali, iar acum accepta orice acesta-i cere, fara sa cracneasca, batandu-si joc de, practic, colegi de-ai lui de bransa... pentru ca radoi nu va fi niciodata antrenor, cu o astfel de coloana vertebrala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează