FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - GAZ METAN 0-0 / CHIAJNA - PETROLUL 3-2

S-a întors roata » Acuzați anul trecut de blat, medieșenii ies acum la atac: ”Și dacă băteam, Chiajna cîștiga cu 4-2”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 22:52

Medieșenii îi acuză pe cei de la Petrolul de blat, după ce ploieștenii au pierdut în fața Chiajnei, scor 2-3, rezultat care i-a salvat pe ilfoveni.

Gaz Metan se salva și cu egalul obținut la Brașov, 0-0, dacă Chiajna nu o învingea pe Petrolul. În cazul în care medieșenii cîștigau, ilfovenii ar fi avut nevoie de un succes la o diferența mai mare cu un gol față de cel al Gazului. Brașovul rămînea în Liga 1 doar dacă bătea, iar Chiajna pierdea.

”Este o retrogradare sută la sută mincinoasă. Sînt echipe care deja sînt în vacanță, nu-și mai dau interesul. Noi, care avem o situație financiară bună, retrogradăm, iar altele care nu au bani să-și plătească jucătorii, rămîn în Liga 1”
Dan Roman, atacant Gaz Metan

Golaverajul era cu un gol în favoarea noastră înainte de meci, dar eu sînt convins că dacă noi băteam astăzi, dincolo se termina 4-2 sau așa mai departe. Repet, nu vreau să acuz pe nimeni. Brașovul a tras de timp, au stat pe jos, ei parcă au avut alt obiectiv, nu salvarea de la retrogradare”, a spus Răzvan Pleșca, portarul Gazului, la DigiSport.

Interesant este că Gaz Metan și FC Brașov s-au salvat anul trecut în ultima etapă cu un egal, scor 1-1, în dauna celor de la ACS Poli Timișoara. În ciuda victoriei cu Chiajna, 1-0, bănățenii au retrogradat din cauza egalului de la Mediaș.

”O rușine de meci la Mediaș. Dacă nici ăla nu a fost un meci aranjat, trebuie să fii tîmpit, să fii nebun. Am înțeles că a fost circ”, spunea atunci Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
gazistu
gazistu  •  28 Mai 2015, 21:37

TOTUL DEPINDEA DE NOI, INDIFERENT CE FACE PETROLUL, PT CINE TRAGE BV, CHIAJNA ETC. daca bateam BV eram salvati insa noi nam dorit sa batem , noi jucam la trecerea timpului. NU ATACI, NU DAI GOL!!!, simplu nu conteaza ce a facut Petrolul atata timp cat noi am jucat la 0-0, nu sa invingem; cum am jucat aproape tot sezonul, sa nu pierdem. daca nui ajutam sez trecut pr Bv acum ei erau in B. acum ei nu neau intors favorul si pe buna dreptate, retrogradarea ne-o meritam. si punct!!!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Mai 2015, 12:40

sa le fie rusine astora! doar viitorul lui hagi este mai blatist ca si clubul din medias. au mers pana intr-acolo incat au avut un jucator blatist la principala rivala la retrogradare: buchta, pupilul lui pusztay

lssah_ss
lssah_ss  •  28 Mai 2015, 08:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează