FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a întors roata! » Vaslui joacă fără prime în meciul cu Steaua

Duelurile Vaslui - Steaua au fost mereu încinse
Duelurile Vaslui - Steaua au fost mereu încinse

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 10:05

Vaslui, echipa primelor-record, joacă gratis contra steliştilor, care vor lupta pentru un bonus de Europa: 3.000 de euro de fiecare jucător.

Adrian Porumboiu a renunţat să mai plătească prime, din superstiţie! Sînmărtean şi restul vasluienilor vor juca gratis luni, împotriva Stelei, chiar dacă e vorba despre un derby. Şi moldovenii aveau cele mai mari bonusuri din tot campionatul!

Dar patronul lor a ajuns să procedeze astfel în urma celor mai mari dezamăgiri de cînd a început sezonul: echipa a avut prime mari şi cu Fenerbahce, în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor, şi cu CFR Cluj. A fost însă eliminată de turci după 1-4 la Piatra Neamţ în jocul decisiv şi a pierdut tot la trei goluri diferenţă partida din Ardeal, 0-3.

Porumboiu a concluzionat că jucătorii lui nu mai funcţionează la un nivel bun din cauza sumelor pe care le au făgăduite. "A fost o presiune suplimentară, pe lîngă cea deja existentă la asemenea meciuri", a calculat şeful galben-verzilor.

Adversara lui din etapa asta vine să joace pe bani mulţi. Steliştii iau cîte 3.000 de euro de om pentru un succes în Moldova. Becali a hotărît să ofere recompense, deşi nu face asta de obicei. În mod normal, roş-albaştrii joacă pe prime de obiectiv şi în campionat, şi în Europa. Cum au cîştigat deja în Lituania, 2-0 cu Ekranas, şi sînt aproape calificaţi în grupele Europa League, ei şi-au cam asigurat bonusul de 10.000 de euro pentru fiecare fotbalist.

5 milioane de euro e suma aproximativă pe care o va încasa Steaua dacă se califică în grupele Europa League. Vaslui şi-a compromis şansele după ce a pierdut turul cu Inter, 0-2

600 de milioane de lei vechi a încasat fiecare titular al Vasluiului după succesul din Ghencea, 1-0, de astă-primăvară

2,20 e cota oferită de Bet365 pentru o victorie a Vasluiului luni seara. Un succes al Stelei e cotat la 3,10

"Pe Steaua am bătut-o mereu în ultimii ani, m-am şi plictisit! Eu cu Inter mi-aş fi dorit o victorie..." (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
giftzwerg
giftzwerg  •  25 August 2012, 10:05
Postat de imperator pe 25 August 2012, 01:12

E şi logic, ştiu dinainte că vor lua bătaie ! :))

E meci de 1x2 dar avem șansa sa-i prindem după ce Inter i-a stors rău de tot ! Este greu de crezut ca jucătorii bătrâni își revin fizic după un asemenea coșmar italian . Daca batem luam prima opțiune serioasa pentru titlu ! Moare Logan si Tzusti dacă învingem la Vaslui ! O victorie in Moldova coroborata cu inca 5 goluri rapidiste si Alpin face spume mai rau decat extinctorul !

lukasoil17
lukasoil17  •  25 August 2012, 09:17
Postat de killerforever pe 25 August 2012, 08:10

"Pe Steaua am bătut-o mereu în ultimii ani, m-am şi plictisit! Eu cu Inter mi-aş fi dorit o victorie..." ... mi-a placut asta. Oricum sper la un meci frumos in care cel mai bun sa castige...

ti-i fi placut....dar e departe de realitate

lukasoil17
lukasoil17  •  25 August 2012, 09:16

in ultimele 3 sezoane steaua a castigat de doua ori, vasluiul la fel iar doua meciuri s-au terminat la egalitate...................de unde ''mereu'' bai porumb?!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează