FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

S-a lămurit misterul în cazul lui Ioan Becali! Unde este, de fapt, fostul impresar

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 14:22

În ciuda informațiilor din ultimele ore care indicau faptul că Ioan Becali ar fi fugit din țară, sursele GSP spun că fostul impresar se află în România și nu intenționează să recurgă la un astfel de gest, în ciuda deciziei Înaltei Curți de a-l trimite din nou după gratii. 

"Becali e în țară, a fost plecat în Germania pentru un control medical la inimă, de asta a lipsit de la ultimul proces. A revenit în țară și nu se gândește să plece nicaieri. Trece aproape zilnic pe la firma lui. El nu mai are licență de intetrmediar, dar își consiliază angajații în problemele legate de transferuri", au declarat surse din lumea fotbalului pentru GSP.RO

Ioan Becali și-a ispășit mai mult de o treime din pedeapsa cea mare, aceasta fiind pedeapsa cumulată din Dosarul Transferurilor și Dosarul în care este judecat pentru mituirea unei judecătoare.  

Eliberat condiționat, Ioan Becali va trebui să se întoarcă la închisoare dacă Înalta Curte va menține pedeapsa anunțată ieri.

Totuși, datorită faptului că Ioan Becali are peste 60 ani, acesta nu va mai sta mult după gratii, putând cere din nou eliberarea condiționată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  25 Noiembrie 2016, 21:57

Nicio noutate: ca de obicei, iar ați mîncat cu polonicul; l-ați dat fugit din țară pe pîrnăiaş, că aşa era mai "şoc", vorba voastră de ***, cînd el era la doi paşi de voi. Ca să afli adevărul dintr-o "ştire" a jesepeului, e de ajuns să o negi. Voi ați nimerit din greşeală în presă, dar nu în aia care trebuia; ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

delus
delus  •  25 Noiembrie 2016, 21:13
Postat de Alexandru Bria pe 25 Noiembrie 2016, 20:01

La PUSCARIE, HOT ORDINAR !!! Astfel de MIZERII ar trebui sa stea pe veci la PARNAIE !!! Face cateva luni, ii mai scriu *** cateva carti plagiate contracost si gata iese BORFASUL ! LIBER la FURAT !!!

Ce ai *** variezi in palma ce ai cu omul a gresit a platit si va plati.In opinia ta un om care face puscarie este condamnat la moarte ?***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

936901769693416
Predan Mihai  •  25 Noiembrie 2016, 20:18

la puscarie,bisnitarule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close