FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, AZI, 18:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a lipit de bancă » Starul lui Dinamo din mercato, Gicu Grozav, n-a mai jucat deloc în ultimele două meciuri

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 20:24

Gicu Grozav încă nu s-a adaptat în proiectul New Dinamo 2015.
Prezentat drept marea achiziţie a iernii, vîrful de 24 de ani nu s-a impus în meciurile jucate în alb-roşu, de aceea în ultimele două, la 3-0 cu U Cluj3 şi la 1-2 cu ASA, a lustruit banca de rezerve.

Nici în cele cu Pandurii, 1-2, şi cu Oţelul, 1-0, nu a impresionat, fiind departe de fotbalistul de calitate din perioada U Cluj sau Petrolul. Gicu a primit semnale că diseară are şanse mari să reapară pe teren, de văzut dacă din start sau pe parcurs.

Fotbalistul a rămas în proprietatea cecenilor de la Terek Groznîi, care vor să-şi recupereze măcar o parte din cele 2,4 milioane de euro investite cînd l-au cumpărat de la Petrolul. Grozav e împrumutat pînă la vară, cînd Dinamo trebuie să decidă dacă îl achiziţionează definitiv sau nu.


135 de minute a bifat Grozav cu Pandurii şi cu Oţelul. Media notelor GSP: 5,00

Patru în pericol
Dintre elevii lui Teja, patru au rămas răciţi, iar Durimel, care e văzut favorit să fie lîngă Bunoza în defensivă, nu s-a mai antrenat normal de două zile. Pe lîngă francez, Nicolae Grigore, Boubacar şi Gavrilă au în continuare probleme. Au fost mai mulţi, jumătate de lot, dar şi-au mai revenit.

Presiune înainte de meci
Edward Iordănescu a contestat pe adresa personală de Facebook arbitrajul din tur, cînd Pandurii s-au impus cu 2-1, spunînd că Filip şi Niculae ar fi trebuit eliminaţi: "Toată lumea ar vrea o finală a Cupei Ligii între Steaua şi Dinamo, dar şi Pandurii vrea şi poate ajunge acolo". Din 2005, au fost 23 de meciuri între Dinamo şi Pandurii: 11 victorii "cîinii", 6 remize şi 6 succese de partea oltenilor. Pandurii au bifat doar două victorii în Ştefan cel Mare, 2-1 pe 9 aprilie 2008 şi 3-2 pe 22 martie 2014.

Doar eşecuri cu Pandurii
Mihai Teja a întîlnit de 3 ori în carieră formaţia din Tîrgu Jiu, de două ori cu U Cluj şi o dată cu Dinamo, pierzînd de fiecare dată! Antrenorul de 36 de ani este în faţa unui meci capital, întrucît o înfrîngere ar putea fi ultima sa reprezentanţie la cîrma formaţiei din Ştefan cel Mare.


654513-caseta.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  10 Martie 2015, 12:57

Scoate-l pe barboianu!altfel vei avea soarta lui stoican.

johnconstantine.
johnconstantine.  •  10 Martie 2015, 12:40

iara barboianu?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Martie 2015, 12:29
Postat de dinamo_fan pe 10 Martie 2015, 12:22

Gici e un fel de Zicu

Gicu e un fel de Zicu, pardon.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează