FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a răzbunat pe Mihai Stoica :) » Un stelist şi-a exprimat nemulţumirea că a ajuns rezervă

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 12:33

Federico Piovaccari nu se împacă deloc cu statutul de rezervă la Steaua.

Imediat după golul marcat în minutul 55, Piovaccari a fost trimis de colegi la marginea terenului, de unde a luat un tricou alb cu mesajul “Alături de MM”.

Federico Piovaccari nu se împacă deloc cu statutul de rezervă la Steaua.

Imediat după golul marcat în minutul 55, Piovaccari a fost trimis de colegi la marginea terenului, de unde a luat un tricou alb cu mesajul “Alături de MM”.

Italianul a luat tricoul, dar nici nu l-a arătat bine că l-a şi aruncat pe gazon. Apoi a cerut o sticlă cu apă şi a plecat, fără a se bucura cu Laurenţiu Reghecampf, aşa cum proceda în turul sezonului, atunci cînd era titular de drept.

Antrenorul Stelei a declarat că speră să-l poată avea pe Piovaccari şi în sezonul viitor. Detalii AICI

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
bivumu
bivumu  •  02 Aprilie 2014, 10:08

Din cate am inteles e vorba de salariul lui Piovaccari. Nu si de suma de imprumut pt inca un an. In cazul asta ,e ridicol sa nu "risti" 700 mii care iti pot aduce inca 20 mil. Fara acest "risc" si jocul fara varf, e aproape imposibil sa speri la banii pt "grupe". Inca o calificare ,ar fi cu adevarat o lovitura financiara pt Steaua pe vremurile astea grele! Piovaccari a demonstrat nu ca poate da goluri meci de meci, ci ca a inteles jocul echipei si ca stie sa fie rotita importanta care, macar, ne apropie de poarta.

rrt1947
rrt1947  •  01 Aprilie 2014, 18:03
Postat de stelist1986 pe 01 Aprilie 2014, 15:59

Sibeluş, chiar ma intrebam unde-i capitalismul feroce,si mi-am dat seama ca-l tii tu sechestrat. Pragmatic, zici? Dar de onoare, de corectitudine n-ai auzit? Te-ai folosit de italian, te-ai calificat in CL si te-ai suparat ca n-a vrut sa plece in iarna ca sa nu-i mai platesti salariul si primele? Asa procedam la un mare club european, ardem fotbalistii de bani si daca nu se lasa furati , ne razbunam pe ei?

el nu a avut de castigat? eu cred ca i s-a facut mai multa reclama decat in toata cariera lui

sibelius
sibelius  •  01 Aprilie 2014, 16:31
Postat de satyricon pe 01 Aprilie 2014, 16:28

Doamneeee mare antrenor esti tu! Mare antrenor, mare caracter! De fapt pe aici, pe net numai antrenori de mare clasa, cunoscatori fini, eu nu inteleg cum de nu va asculta Reghe? Daca v-ar asculta sigur ar castiga CL cu jucatorii pe care-i are!

Mda, ei pe playstation castigau cu 12-0 si luau si Liga Campionilor!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează