FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a răzgândit Cristi Borcea? Noi detalii: "Mi-a zis că nu vrea să mai revină. E vorba de prea mulți bani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 11:34

După ce a declarat în mai multe rânduri că Borcea este decis să revină la Dinamo, Gigi Becali a dat noi detalii despre fostul acționar dinamovist.

Becali a dezvăluit că la ultima discuție avută cu Borcea, după ce Dinamo a ratat calificarea în play-off, fostul acționar de la echipa alb-roșie l-a anunțat că nu mai dorește să revină la club.

"Am vorbit cu el și îmi zicea că era gata să revină, mai ales că văzuse că fanii au votat în sondaj să revină (n.r. sondajul GSP, detalii aici). Dar acum mi-a zis că nu mai vrea.

După ce a pierdut Dinamo, l-am sunat pe Patrick (n.r Patrick Borcea) și am glumit cu el «Vai, ce rău îmi pare. Cum te simți? Am înțeles că stai prost cu sănătatea». După aceea l-am sunat și pe Cristi și îi ziceam «Ce milă îmi e de Dinamo! Ce rău îmi pare».

Și atunci mi-a zis că nu vrea să mai revină pentru că e vorba de prea mulți bani și cică nu ar mai vrea nici ceilalți investitori cu care a vorbit. «Nașule, gata, nu mă mai interesează! Sunt prea mulți bani și nu mai pot să mă bat cu tine». Era distrus săracul. A mâncat iar multe kilograme de carne și sticksuri", a spus Gigi Becali la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  10 Martie 2018, 21:26

Becali minte si cand doarme ca si meme si argaseala impreuna cu toti care sant implicati in clubul ceausistilor

jony1973
jony1973  •  09 Martie 2018, 17:33

Sa speram ca nu i-au mancat femeile (si a avut destule) din viata lui toti banii.

luciann
luciann  •  09 Martie 2018, 16:46
Postat de John Milne pe 09 Martie 2018, 15:35

:))))))))

"A mâncat iar multe kilograme de carne și sticksuri"!:))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează