FOTBAL  »  LIGA 1  »  GOLGETER LA MINIFOTBAL

S-a retras în vară, iar acum a ajuns golgeter la minifotbal

Bogdan Buhuş, golgheter la minifotbal +3   FOTO
Bogdan Buhuş, golgheter la minifotbal

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 16:59

Fostul căpitan al Vasluiui, Bogdan Buhuş, este golgeter în campionatului judeţean de minifotbal, după numai două etape.


La cîteva luni după ce a renunţat la cariera de jucător profesionist, fostul căpitan al Vasluiul Bogdan Buhuş (31 de ani) face senzaţie în campionatul judeţean de minifotbal. Acesta evoluează la formaţia Finanţelor Publice şi aleargă ca în prima tinereţe.

"Nu mă simt chiar aşa de bine ca pe terenul mare. E mult mai greu, aici nu prea ai cum să faci o centrare frumoasă, însă e bine că am unde alerga", a spus fostul căpitan al galben-verzilor, care deşi a fost fundaş de meserie are şi calităţi de atacant. După primele două etape ale campionatului de minifotbal, Buhuş este golgeterul la zi, cu 5 reuşite.

Buhuş explică de ce a decis să renunţa la cariera de fotbalist şi şi-a reziliat în vară contractul cu U Cluj: "Aveam nevoie de pauză. M-am săturat de cantonamente şi de perioade petrecute departe de familie. Din păcate, nici acum nu stau prea mult pe acasă, fiindcă am ce face".

Pepinieră de vedete
Echipa "Finanţe Publice" adună mai mulţi jucători care au cochetat cu fotbalul mare. În afară de Buhuş, la această formaţie mai activează bîrlădeanul Ionuţ Chiriac, fotbalist care a mai evoluat, în liga secundă, la Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Botoşani. Din păcate, Chiriac a renunţat la fotbal deşi are 25 de ani.

Tot din această echipă mai fac parte Adrian Şoldan, Daniel Moşneagu, Florin Roiu, Adrian Fofici şi Dănuţ Ştirbu, jucători care au evoluat ani buni în liga a treia, la Victoria Munteni de Jos sau Rulmentul Bîrlad.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
barox
barox  •  11 Octombrie 2011, 16:17

bai fotbalistule ..iti dau eu o pereche de adisasi de sintetic?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează