LIGA 1  ·  RAPID

S-a rupt achiziţia » Francezul adus de Rapid va reveni pe teren abia în 2015

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:49

Francezul Boukaka a suferit o ruptură musculară şi va reveni pe teren în 2015.

Avînd în vedere situaţia clubului din Giuleşti, alb-vişiniii s-au mişcat greu pe piaţa transferurilor în vară. Ulterior, văzînd ca echipa nu merge, acţionarul Valerii Moraru şi-a dat acordul pentru aducerea cîtorva fotbalişti străini.

Francezul Jean Bryan Boukaka a reuşit să impresioneze în cele două partide în care a fost folosit, în Cupa României cu CFR, 1-2, şi în campionat cu FC Botoşani, 0-3. Totuşi, Marian Rada nu se mai poate baza acum pe serviciile sale. Mijlocaşul ofensiv a suferit o ruptură musculară şi are şanse minime să mai evolueze în 2014.

Tehnicianul Rapidului a explicat situaţia elevului său: "E greu să mai joace. El a venit nepregătit, acum trebuie să facă o pauză de două-trei săptămîni. Pînă ajunge la un nivel fizic bun se termină anul. S-a rupt pentru că nivelul pregătirii a fost prea ridicat pentru el. Acesta e riscul cînd aduci fotbalişti în plin sezon".

"Una e să vină jucători în vară şi să-i vezi în cîteva amicale, să ştii ce pregătire au, şi alta e să aduci fotbalişti în noiembrie, liberi de contract" (Marian Rada, antrenor Rapid)Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (1)
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:04

mda.. la omul sarac nici boii nu trag.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1