LIGA 1  ·  RAPID

S-a rupt achiziţia » Francezul adus de Rapid va reveni pe teren abia în 2015

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00

Francezul Boukaka a suferit o ruptură musculară şi va reveni pe teren în 2015.

Avînd în vedere situaţia clubului din Giuleşti, alb-vişiniii s-au mişcat greu pe piaţa transferurilor în vară. Ulterior, văzînd ca echipa nu merge, acţionarul Valerii Moraru şi-a dat acordul pentru aducerea cîtorva fotbalişti străini.

Francezul Jean Bryan Boukaka a reuşit să impresioneze în cele două partide în care a fost folosit, în Cupa României cu CFR, 1-2, şi în campionat cu FC Botoşani, 0-3. Totuşi, Marian Rada nu se mai poate baza acum pe serviciile sale. Mijlocaşul ofensiv a suferit o ruptură musculară şi are şanse minime să mai evolueze în 2014.

Tehnicianul Rapidului a explicat situaţia elevului său: "E greu să mai joace. El a venit nepregătit, acum trebuie să facă o pauză de două-trei săptămîni. Pînă ajunge la un nivel fizic bun se termină anul. S-a rupt pentru că nivelul pregătirii a fost prea ridicat pentru el. Acesta e riscul cînd aduci fotbalişti în plin sezon".

"Una e să vină jucători în vară şi să-i vezi în cîteva amicale, să ştii ce pregătire au, şi alta e să aduci fotbalişti în noiembrie, liberi de contract" (Marian Rada, antrenor Rapid)Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (1)
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:04

mda.. la omul sarac nici boii nu trag.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1