LIGA 1  ·  RAPID - ACCIDENTARE

S-a rupt şi Joao Paolo!

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Rapid joacă mîine la Galaţi în plină criză de rezultate şi cu probleme importante de efectiv. Mircea Rednic nu poate conta împotriva Oţelului pe trei dintre titularii din partida cu Unirea Urziceni, toţi accidentaţi.

Joao Paulo. Portughezului i s-a umflat glezna. Se crede că are entorsă, dar nu a făcut încă analize amănunţite şi află zilele viitoare perioada exactă de indisponibilitate. Atacantul de 27 de ani nu s-a antrenat deloc ieri.
Vasile Maftei. Căpitanul a primit o lovitură puternică deasupra genunchiului drept contra Urziceniului şi prezenţa lui în jocul de mîine e incertă. Maftei a făcut doar alergări uşoare ieri dimineaţă, din cauza durerilor, şi are şanse reduse să evolueze la Galaţi.

Costin Lazăr. Mijlocaşul le-a dat emoţii mari celor din staff-ul tehnic, apărînd la şedinţa de pregătire de joi cu gîtul blocat. A făcut ieri o rezonanţă magnetică şi a aflat că i-a fost afectat un ligament de la coloană. "Doctorii mi-au zis să iau pauză minimum o săptămînă, după care sper să-mi treacă durerile", a declarat Costin.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1