FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a săturat și vrea să plece! Dinamo pierde gratis una dintre vedetele echipei

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 09:45

Atacantul e nemulțumit că nu joacă și își caută echipă, profitând de o clauză pe care o are în contract. Dinamoviștii văd plecarea lui Riva ca pe o economie, și nu o pierdere.

Rivaldinho, 22 de ani, a venit la Dinamo ca un mare star ce poartă numele legendarului tată, Rivaldo, dar pleacă în anonimat! Conform surselor Gazetei, impresarul atacantului brazilian a început să-l propună pe la diverse cluburi, menționând că îl poate aduce gratis pe jucător, fără ca Dinamo să aibă vreo pretenție financiară.

Gazeta a aflat însă că numărul 9 din Ștefan cel Mare are o clauză în contract, impusă chiar de Rivaldo, care spune că fiul său poate pleca în această iarnă în schimbul a 100.000 €.

Presiunile lui Rivaldo

Într-una din vizitele sale în România, Rivaldo s-a plâns conducătorilor dinamoviști, în frunte cu Adrian Mutu, de faptul că fiul său nu joacă. Aceștia i-au transmis fostului Balon de Aur că i s-au dat suficiente șanse lui Rivaldinho pentru a demonstra, dar acesta a dezamăgit, astfel că s-a ajuns la o înțelegere de a introduce o clauză suplimentară în contract:

"Rivaldo era foarte deranjat că nu joacă fiul său, ne-a chestionat și i-am spus că a avut multe șanse, dar trebuie să și facă ceva. A fost cam deranjat, dar până la urmă am ajuns la o înţelegere să poată pleca în iarnă pentru suma asta. Am auzit și noi că impresarul lui îl propune gratis, probabil speră că ne forțează mâna să renunțăm la clauză, dar nu vom face asta", a spus sub unul dintre oficialii "câinilor" sub protecția anonimatului.

"Pe Rivaldinho nu l-au recomandat numele și prietenia pe care o am cu tatăl său, ci calitățile. Eu l-am urmărit. E vârf împins, vrem să explodeze în România pentru a-l vinde pe 10-15 milioane de euro"
Adrian Mutu, ex-director general Dinamo, în momentul transferului

8.000 € pe lună este salariul pe care Rivaldinho îl are la Dinamo

3 goluri
în 19 meciuri a marcat Rivaldinho în acest sezon de Liga 1. All-time are 5 goluri în 30 de meciuri pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
306640699727631
Nae Ionescu  •  23 Decembrie 2017, 10:30

omul vrea dar nu poate. sa fim seriosi acest individ este departe de a fi fotbalist de liga 1 in romania. lui bokila ii mai dau un coltz de strada si daca nu este in aceiasi pozitie adica de plecare. sint prea multi bani pentru cit fac. asta a si fost marul discordiei. cum sa-l platesti pe filip mai putin ca bokila? este o rusine si nu se poate asa ceva. aceste aranjari facute de contra care incerca orice pe banii lui negoita care se lasa dus si mingiiat pe crested de catre mutu a facut prapad. cind azi se joaca pe bani multi si li se cer eforturi nu poti sa destabilizezi o echipa cu niste nulitati ca albin , bokila sau rivaldinho. sint jucatori chiar in ligile inferioare care pot juca mult mai bine. apoi lasi sa plece jucatori buni total aiurea ca asa dorea domnul contra? contra, omul de " stiinta" din fotbal care observa, analizeaza si experimenteaza ajungind la concluzia omului de stiinta sovietic " daca e e. daca nu e nu e" alegindu-se praful in urma lui este condus de un " mi se rupis" fata de dinamo. tare urit caracter. karma il va urmari si veti vedea ce se va intimpla cu contra. nu va prinde finalul pentru ca va fi dezastruos in meciurile de verificare. i se va cere sa plece si va pleca. nu se pot ierta nici de spiritele cele mai tolerante ceresti ceea ce a facut si face. acum ii lucreaza pe cei de la dinamo dind sfaturi pe cine sa cumpere domnul petrescu. cam atit.

1745flo
1745flo  •  22 Decembrie 2017, 21:56

Ar fi o pierdere insurmontabilă!÷)

blocatu
blocatu  •  22 Decembrie 2017, 21:56

cica varf impins pe care il asteptam sa explodeze! e ceva aici care ce nu merge! pai daca e varf impins, de aia nu joaca ma nimic! ca il tineti in spatele lui nemec! sau e un articol de 2 lei,asa cum ne-am obisnuit!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează