FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

S-a şi rupt!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Pekarici ratează startul sezonului şi riscă să nu mai fie achiziţionat de Dinamo

Ghinion pentru Dinamo: Nino Pekarici s-a rupt! Stoperul adus să-l înlocuiască pe Ştefan Radu va absenta aproximativ o lună de la pregătiri, cel puţin aşa sînt estimările acum. Ratează startul sezonului de primăvară, pe 22 februarie, cînd roş-albii debutează cu Ceahlăul.

Sîrbul de 25 de ani a suferit în minutul 43 al amicalului cu Zelaegerszeg o entorsă la genunchiul drept după un atac criminal al unui jucător maghiar. "Avem ghinion mare cu Pekarici, ni l-am dorit foarte mult la Dinamo şi sperăm să nu fie ceva grav", a zis Borcea aseară. Astăzi, sîrbul va face o rezonanţă magnetică, în funcţie de rezultatul medical, Dinamo urmînd să decidă dacă mai plăteşte sau nu suma de transfer, 400.000 de euro, către Vojvodina Novi Sad! Pe lista "cîinilor" mai sînt doi stoperi: Nikola Vujadinovici (21 de ani, ŢSKA Sofia) şi Marko Zorici (27 de ani, Genclerbirligi).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  13 Februarie 2008, 15:11

Acest fotbalist a juca pentru Dinamo atunci cand s-a accidentat si asa e de bun simt,si pe cale amiabila ca Dinamo sa plateasca suma de transfer si sa ii dea o sansa....Vreti sa va faceti de ras prin ceea ce faceti,adica sa nu platiti suma de transfer?

 •  13 Februarie 2008, 13:28

Ma oameni buni, de ce ati innebunit toti cu expresia asta "s-a rupt" inventata de boii de la Pro? E absolut penibila. Nu inteleg de ce va luati toti dupa creatorii de clisee lingvistice.

 •  13 Februarie 2008, 11:33

Bai Porcea trezeste-te tata ca nu vinzi butelii aici... Cumpara-l si plateste-i toate costurile refacerii Si mai adu un atacant si un fundas central

Vezi toate comentariile (10)
Comentează