FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"S-a spart" plafonul salarial la Steaua: "Unii jucători vor avea contractele mărite"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:25

Laurenţiu Reghecampf a anunţat astăzi ca la Steaua nu mai există plafon salarial, însă toţi vor cîştiga foarte mulţi bani în grupele UEFA Champions League.

Antrenorul Stelei recunoaşte că sînt cîţiva jucători cărora în urma acestei calificări în grupele Champions League le vor creşte salariile.

"I-am mulţumit patronului echipei că a făcut cele mai bune decizii. Grupul este unit, nu sînt diferenţe mari între salariile jucătorilor.

Sînt cîţiva jucători care vor primi o mărire de salariu, toţi vor ajunge să cîştige bani, să fie mulţumiţi şi să simtă că au ajuns în grupele Champions League", a declarat Reghecampf la Fotbal Club, Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  05 Septembrie 2013, 01:54
Postat de superstar20 pe 04 Septembrie 2013, 19:36

Salariile se vor dubla si chiar tripla la unii. Era ceva firesc cum s-a mai intamplat si la alte echipe prin Romania. Sper sa fie toata lumea multumita si pregatita de un nou sezon fantastic, sa ne scoata din nou in strada dupa niste victorii in Europa, sa sarbatorim un nou titlu.

Ehipele care au dublat si triplat au dat faliment.Eu unul cred ca Steaua a rezistat tocmai datorita plafonului,au fost bani mai putini dar siguri. E inca criza, un an cu venituri mai mici ar provoca probleme.

lollol
lollol  •  05 Septembrie 2013, 01:43
Postat de optimistul1 pe 04 Septembrie 2013, 21:41

N-am nicio treaba!Ma gandeam ca cineva va spune asta.Am spus ca doar pe SANMARTEAN nu doream sa-l ia vreo echipa ca sa nu retrogradam!In rest,pot sa-i ia pe oricine pt ca eu nu sper ca VASLUIUL va lua vreun loc de cupe europene!Asa ca nu am nicio pretentie de l;a VASLUI,doar sa nu retrogradeze!Si nu va retrograda deocamdata!

si asa nu merge nimeni din vaslui la meciurile europene ale echipei ca n-au bani de cursa :))))))))))

divide_et_impera
divide_et_impera  •  05 Septembrie 2013, 00:22

Las că merită .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează