FOTBAL  »  Superliga  »  COPA AMERICA

S-a stabilit programul sferturilor la Copa America

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS / Dupa ce Argentina a invins cu 1-0 Paraguay iar Columbia a invins cu 1-0 SUA in ultimele meciuri din Grupa C a Copei America, microbistii se pregatesc de sferturile de finala ale celei mai importante competitii fotbalistice inter-tari din America de Sud.

Fara sanse de a mai ajunge in sferturi dupa ce au pierdut ambele meciuri din primele runde, americanii si columbienii au oferit un spectacol mai degraba extra-fotbalistic, jocul dintre cele doua formatii fiind departe de a aduce cu cel al unor formatii adevarate.

Columbia a dominat copios prima repriza insa nu a reusit sa profite foarte mult de bulevardele din defensiva americana, Castrillon marcand singurul gol al meciului, in timp ce americanii au echilibrat jocul in partea a doua dar fara folos.

Show-ul a fost completat de o serie de greseli flagrante ale arbitrilor care in principal au trecut cu vederea o serie de intrari de fotbal american ale tinerilor jucatori din nationala Statelor Unite.

In derbiul grupei, Argentina a invins Paraguay cu 1-0 prin golul marcat de Javier Mascherano pe final dupa ce argentinienii ratasera o sumedenie de ocazii la poarta adversa desi au inceput meciul cu mai multe rezerve.

Astfel, dupa disputarea tuturor meciurilor din grupe, in sferturile de finala Venezuela va juca cu Uruguay, Brazilia va intalni pe Chile, Argentina va da piept cu Peru, iar Paraguay isi va masura fortele cu nationala din Mexic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează