FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, LUNI, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

S-a stabilit unde se va juca meciul CSU Craiova - Dinamo » Veste proastă pentru olteni

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 14:09

Craiovenii nu au primit acceptul de a juca meciul cu Dinamo, de luni, pe stadionul Extensiv, acolo unde doreau, iar partida se va juca la Turnu Severin.

Arena Extensiv nu are nocturnă, iar oltenii nu au putut instala o nocturnă mobilă. Astfel, partida se va disputa pe arena din Turnu Severin, de la ora 20:30.

Oltenii au strâns banii necesari pentru a plăti o firmă din Olanda pentru a aduce o nocturnă mobilă, dar nu au putut trece peste o problemă. Pe locul unde trebuia să se amplaseze un stâlp de nocturnă, exista un stâlp de înaltă tensiune, iar acesta a împiedicat instalarea nocturnei mobile.

Meciul CSU Craiova - Dinamo se va juca luni, 17 octombrie, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close