FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-a terminat! Pancu dezvăluie ce se întâmplă cu transferul lui Alex Ioniță la Rapid: „Ni l-am dorit foarte mult”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 10:26

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre transferul lui Alexandru Ioniță (24 de ani) la echipa din Liga 2, însă spune că giuleștenii nu-i puteau asigura salariul pe care mijlocașul îl are la CFR Cluj.

„Alex Ioniţă era imposibil de luat, are o situaţie în care nu ne permitem să îi plătim salariul sau nici măcar perioada asta de împrumut.

Ni l-am dorit foarte mult, datorită în primul rând valorii lui extraordinare şi e un jucător în care cred în continuare, are un potenţial enorm, încă nu şi l-a valorificat. Lucrul cel mai important, e un rapidist pur sânge, are tatuat Rapidul şi la propriu şi în inimă", a declarat Daniel Pancu, conform TV Telekom Sport.

„Da! M-aș întoarce la Rapid, mi-aș dori să ajut la promovarea în Liga 1. Îmi doresc să îmi închei cariera acolo. Oricând aș da titlurile de campion pe care le am pentru o promovare în Liga 1 cu Rapid” Alexandru Ioniță, la 12 mai 2019

600.000 €e cota de piață a lui Ioniță, conform transfermarkt.de

23 de meciuri a jucat Ioniță pentru CFR Cluj în sezonul trecut, dintre care 12 ca titular, reușind și două goluri

Alexandru Ioniță a făcut junioratul la Rapid, apoi în perioada 2011-2014 a fost în lotul primei echipe, unde a și jucat.

Citește și:

ROMÂNIA U21 // Gigi Becali despre un jucător de la U21: „Am negociat pentru Adrian Petre”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează