FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a terminat! Vestea pe care suporterii Stelei nu voiau să o audă de la Gigi Becali: "Nu dau niciodată atît pentru el!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 12:03

După ce a discutat cu Claudiu Keşeru despre o posibilă revenire la Steaua, Gigi Becali a anunţat că nu acesta este atacantul de Ligă pe care-l vor roş-albaştri

"Nu cred că Keşeru poate să fie atacantul pe care noi îl vrem. Un jucător ca el, care are salariu foarte mare, de aproape un milion de euro, chiar dacă vine gratis la echipă, trebuie să îi dai un salariu asemănător, iar eu nu o să-i dau niciodată atît. Nici pe Hamza nu îl vreau, nu dau pe el nici 400 de euro, dar 400.000 cît cer ăia. O să vedem ce facem în perioada viitoare, sigur o să mai aducem un atacant, dar şi un mijlocaş", a spus Becali.

2.300.000 €ar trebui să plătească Al Gharafa pentru transferul lui Claudiu Keşeru, dar arabii n-au virat încă nici un ban pînă în prezent

Cu 30 de goluri marcate în 2014 şi cu 10 reuşite la Al Gharafa în tot atîtea meciuri, Keşeru a plecat la începutul aceastei săptămîni în Qatar pentru a-şi rezolva situaţia şi spera că poate reveni în România.

"Mi-aș dori să vin înapoi la Steaua, nu se pune problema să nu-mi doresc. Eu mai am însă doi ani de contract în Qatar, sînt chestii administrative de acum. Eu mi-aș dori să mă întorc, dar, din păcate, nu mereu obținem ce vrem! Cele două cluburi trebuie să înceapă negocierile și vom vedea dacă se întîmplă ceva", declara atacantul.

"Pentru Steaua ar fi cel mai bine dacă Claudiu Keşeru s-ar întoarce la echipă în acest moment. A fost un coleg care ne-a ajutat foarte mult şi a înscris multe goluri"
Fernando Varela, fundaş Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
costacurta
costacurta  •  11 Iulie 2015, 22:17

Numai la bani se gandeste becali, doar sa castige bani, pentru el, toti sunt prosti. Sper sa vina ziua cand nu vom mai auzi de acest personaj.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Iulie 2015, 19:19

SLZBUTI SI CFR...DE VIITURA NU MAI ZIC..

679566258843438
Ieremia Movila  •  11 Iulie 2015, 10:23

bine ca vinzi pe bani multi iar cind sa refaci echipa cu jucatori esti un zgrie branza si performanta 0 ai sa te convingi ca sa ie bani multi di cc trbuie sa bagi bani sa faci formatie puternica atfel esti *** maca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează