FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-a transferat de capul lui » Herea nu a primit acordul administratorului judiciar pentru a semna cu Sion

Herea a jucat 6 ani în Giulești, timp în care n-a cucerit nici un trofeu
Herea a jucat 6 ani în Giulești, timp în care n-a cucerit nici un trofeu

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 20:17

Herea nu a primit acordul administratorului judiciar al Rapidului înainte de a semna cu elveţienii de la Sion.

Începînd de vineri, Ovidiu Herea se pregăteşte cu FC Sion, echipă ce a încheiat sezonul trecut pe locul 6 şi cu care mijlocaşul de 28 de ani a semnat un contract pe 3 ani. Presa din Elveţia susţine că fostul giuleştean nu a avut permisiunea Rapidului de a pleca.

Motivul? Administratorul judiciar al alb-vişiniilor, Cristina Andronache, s-a opus plecării jucătorului deoarece, în cazul unui transfer al acestuia la o altă formaţie, indiferent dacă Rapidul încasează o sumă de bani sau nu, Constantin Iacov, fostul patron de la FC Naţional, trebuie să primească 500.000 de euro!

Astfel, sfătuit de noul său club, Ovidiu a parafat înţelegerea după ce a denunţat de unul singur contractul cu giuleştenii şi s-a adresat la FIFA, care i-a acordat drept de joc provizoriu pînă la soluţionarea litigiului, însă numai la un club din străinătate.

Le cere şi daune
Fostul "decar" din Grant a solicitat la FIFA să devină liber de contract şi să-şi încaseze toate restanţele financiare de la 1 ianuarie şi pînă acum, adică de cînd clubul rapidist a intrat în insolvenţă. Herea are de încasat leafa sa pe patru luni, adică 80.000 de euro.

În plus, conform DigiSport, mijlocaşul le-a cerut alb-vişiniilor şi daune materiale, asta după ce în urmă cu o lună de zile anunţase că e dispus să renunţe la toţi banii pe care-i mai are de primit, în schimbul dezlegării!

25.000 de euro va fi salariul lui Herea la Sion în următorii trei ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
tiartclau
tiartclau  •  01 Iulie 2013, 21:25

Nici salariul nu l-a primit asta stie inspectorul judiciar. Sa il plateasca din buzunar si dupa aia sa faca fite. Nesimtitilor va tateti joc de talentul si munca unui jucator. A ajuns la cheremul unor paraziti.

romeverest
romeverest  •  01 Iulie 2013, 17:44

La ce sa te astepti cand ai ca impresar o pipita de doi lei, precum este Prodanca ?? Repercursiunile acestor ilegaltati le va vedea cat de curand !!

xhthu
xhthu  •  01 Iulie 2013, 12:55
Postat de apoca pe 01 Iulie 2013, 11:38

bai gigel la sf campionatului 2011-2012 si rapid si steaua si dinamo si vaslui (si inca altele da' n-am retinut) aveau datorii de peste 10 mil de euro fiecare la propriul finantator. E o practica veche de shpe ani, clubul se indatoreaza pe persoana fizica la cel care il are, care nu face nici donatii nici finantare ci doar imprumuta. Asa ca stai tu linistit, toti suntem in aceeasi oala. Dinamo insa a scapat, noi avem o sansa sa scapam, voua inca nu v-a venit randul si nu va dati seama.

tu stii care e diferenta intre datorii si insolventa de aberezi in halul asta?sigur ca nu stii, esti prea prost .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează