FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a trezit din coşmar » Gicu Grozav ar putea debuta diseară la Dinamo!

Articol de , - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 20:54

Atacantul de 21 de ani aşteaptă acum verdictul cecenilor şi ca să semneze contractul cu "cîinii"

Coşmarul trăit de Gicu Grozav în ultimul an s-a terminat, însă efectele visului nu s-au şters încă. Sosit miercuri seară în cantonamentul "cîinilor", s-a salutat cu Mihai Teja şi cu Ionel Dănciulescu, dar şi cu Cosmin Contra, prezent în hotel, fostul său antrenor de la Petrolul, iar ieri dimineaţă a fost prezent la antrenament. " Terek Groznîi şi-a dat acordul să se pregătească alături de noi, trebuie să rezolvăm acum şi semnarea actelor de transfer", au comentat dinamoviştii.

Talentul nu l-a părăsit
Atacantul de 24 de ani a demonstrat că n-a uitat fotbalul, chiar dacă ultimul meci oficial l-a bifat în primăvara 2014, iar ultimul gol a fost semnat în octombrie 2013! Cu balonul la picior a luminat jocul la miuţă, a înscris cîteva goluri de efect şi a adus un plus echipei în care activa. Talentul nu l-a părăsit, însă a arătat şi chef de muncă brută. Nu s-a menajat la exerciţiile fizice, executînd fără să crîcnească tot ce i s-a cerut.

Joacă azi
Grozav ar putea debuta chiar diseară, de la ora 17:00, în tricoul roş-albilor. Adversara lui Dinamo din ultimul amical al stagiului turc este "naţionala" Under 19 a Danemarcei. Pînă să semneze acordul cu bucureştenii, Gicu va fi nevoit să renunţe, probabil, la litigiul personal pe care intenţiona să-l aibă cu Terek. El n-are drept de joc în meciurile oficiale, dar cele amicale sînt considerate tot pregătiri, antrenamente.

"Fac tot posibilul să rezolvăm transferul lui Grozav cît mai devreme. Pot să garantez că în acest retur va juca pentru Dinamo. Ne dorim să continuăm şi din vară cu el"
Daniel Stanciu, manager general Dinamo

Terek a venit după el
Chiar pe terenul de fotbal de lîngă hotelul în care sînt cazaţi roş-albii la Side au venit foştii săi coechipieri de la Terek Groznîi pentru a susţine un amical, aseară, cu Haladas. Grozav s-a salutat cordial cu jucătorii, fiind prins apoi în şedinţa de antrenament a lui Teja.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
tiberiu033
tiberiu033  •  23 Ianuarie 2015, 16:37

Nea Eduard cati ani are Grozav acum ??? dimineata avea 21 ...la pranz 24 ...acum are vreo 29 de ani :))))

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2015, 15:32

Mi-e unu mi-a placut Buzbuchi, e tanar si poate progresa, in plus are o experienta in liga 1 el mai aparand la Viitorul si a facuto chiar f.bine !!!

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2015, 15:31
Postat de bodyoflies pe 23 Ianuarie 2015, 13:56

Elhamid, sau cine este acest Abdul Kerim??? ____________________________________ Să știi că am văzut primul meci cu Bursa și s-a miscat binișor față de unele petarde.

si atentie, in toate meciurile a fost folosit mijlocas cand el la baza e fundas dreapta, chiar nustiu de ce nu-l joaca teja acolo fundas dreapta, la bagat doar mijlocas central dar nu are stofa de mijlocas !!! La Ashdod in Israel numai in banda dreapta juca, ca drept dovada clipuletu ala al lui video de pe youtoube cu toate meciurile sale din israel !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează