FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

S-a trezit Patrick? Renegat de Dinamo, Petre a dirijat prima victorie din istorie a lui Sepsi în Liga 1

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 10:37

Împrumutat de Dinamo la Sepsi, Patrick Petre (20 de ani) a bifat vineri al doilea meci ca titular la echipa covăsneană, fiind integralist în victoria obținută de echipa sa în fața lui Juventus București, scor 2-1. 

Trimis la Sepsi pentru a prinde cât mai multe meciuri ca titular, dar și pentru a-și corija viața extrasportivă extrem de dezordonată, Patrick Petre dă, timid, semne de revenire. 

După ce a strâns 85 de minute în înfrângerea din prima etapă cu Astra, Petre a fost integralist cu Juventus București, consemnând astfel primul meci din carieră în care a jucat în toate cele 90 de minute. 

După o primă repriză în care a evoluat în nota echipei, Petre a ieșit la rampă în repriza secundă, fiind coautor la ambele reușite ale covăsnenilor: a centrat la faza golului lui Ghinga, iar mai apoi l-a lansat ideal pe Claudiu Herea, care a înscris golul de 2-0.

2 goluri
în 16 meciuri a reușit Patrick Petre în Liga 1, ambele pentru Dinamo

Citește aici cronica partidei dintre Sepsi și Juventus București, încheiată 2-1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
rommyca18
rommyca18  •  22 Iulie 2017, 15:58

Astia-s ofiteri sub acoperire in ungurime.... :))

redbuldog
redbuldog  •  22 Iulie 2017, 15:09

Articol din seria ,,fituica gspjista"...!?Patrik nu e ,,renegat",a fost imprumutat ca sa aiba ocazia sa joace cursiv,sa intre la un nivel competitional constant,la nivelul de liga I-a,altfel afirmati ca,,e primul meci din cariera in care joaca 90 de min."e o aberatie,eu l_am vazut la echipa II-a si intr,-un amical cu evolutie de 90 min!Oricum e de datoria sa sa demonspreze prin prestatiile de pe teren ca la anul se poate intoarce in ,haita",noi il asteptam ca pe kilerul pentru fcsebeaua,hehehee..!

nagy10
nagy10  •  22 Iulie 2017, 14:14

Draga claudiu.h12 , poate ca asta nu ajunge fotbalist niciodata, dar l-am intalnit ieri la un magazin si l-am felicitat pentru jocul bun. A zambit, a dat mana cu mine si mi-a raspuns cu ,,Multumim" nu cu mersi si nu cu multumesc petru ca nu a jucat singur. Si apropo noi cei de aici nu ne uitam ce are omul in sacosa, ce ascunde sub plapuma si nu citim Cancan-ul, pe noi ne intereseaza ceea ce face pe teren. Asa ca nu pare ,,borfaş si jmecher". Nu pot sa spun acelasi lucru si despre Vali Lazar care acum cativa ani era sa-mi doboare dobito...? sotia pe scarile rulante in Brasov. Sa fin atat de increzut incat sa nu acorzi prioritate unei doamne... Restul comentarilor sunt de prisos.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează