FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au cerut la muncă pentru bani » Dinamoviştii fac orice ca să îşi recupereze salariile restante

Dinamoviștii vor pleca de vineri în vacanță, iar pe 9 ianuarie vor fi la reunire, pentru ca o zi mai tîrziu să efectueze vizita medicală
Dinamoviștii vor pleca de vineri în vacanță, iar pe 9 ianuarie vor fi la reunire, pentru ca o zi mai tîrziu să efectueze vizita medicală

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 21:20

Roş-albii vor avea încă trei zile cîte două antrenamente la Săftica, aşteptînd restanţele salariale. ”Ni s-a transmis că miercuri se vor vira nişte sume în conturi, dar pînă nu vedem, nu credem nimic!”, au replicat fotbaliştii.

Dinamoviştii nu mai joacă sîmbătă cu Braşovul, meciul s-a amînat pentru martie 2013, dar elevii lui Dorinel Munteanu s-au cerut la muncă! "Nu vrem să avem surprize şi să plecăm în vacanţă fără banii restanţi!", au mărturisit fotbaliştii. Astfel, "Neamţul" le-a făcut un program spartan băieţilor pînă vineri: cîte două antrenamente zilnice, la Săftica!

"Iar cine va dori să rămînă în cantonament, avînd în vedere condiţiile meteo, este liber s-o facă, mulţi dintre noi nu vom mai veni în Capitală. N-are rost să mai pierdem vremea şi banii pe drumuri", au comentat roş-albii.

Şi dacă tot nu ardeau de nerăbdare să joace sîmbătă cu braşovenii, jucătorii au mai primit şi o veste îmbucurătoare ieri. Pe care o tratează însă cu scepticism: "Am primit asigurări că miercuri, 12 decembrie, ni se vor băga o parte din restanţe. Cît? Nu se ştie, se aude că salariile pe o lună şi jumătate! Probabil ce ne-a promis Ionuţ Negoiţă. Ar fi un semn că lucrurile vor reveni la normal la Dinamo".

De bucurie, "cîinii" au efectuat ieri după-amiază un set de teste fizice, rezultatele urmînd să fie primite şi analizate pînă la finele săptămînii. La pregătiri au participat şi "rebelii" Issa Ba şi Koulibaly, ei urmînd să discute cu conducerea soarta lor vineri. Acţionarii îi vor plecaţi, alături de Edgar Alvarez.

Ajută Dinamo!
Dario Bonetti l-a recomandat pe Marius Alexe, 22 de ani, în Serie A pentru un transfer imediat. "E un tînăr de mare viitor la nivel european, cred că poate să facă faţă nivelului din Italia. Eu cred că Marius va fi cel mai bun jucător român în 2013", a declarat Bonetti. Şefii roş-albilor vor minimum două milioane de euro pe Alexe.

Supărat pe Negoiţă
Nicolae Badea a evitat să-şi precizeze o opinie fermă după afirmaţiile lui Ionuţ Negoiţă din ultimele două săptămîni, însă apropiaţii dinamoviştilor afirmă că preşedintele CA nu-i mulţumit de ceea ce a transmis colegul său din acţionariat: "Badea o să continue ca acţionar fiindcă n-are cum să piardă toţi banii investiţi la Dinamo, pe care nu şi i-ar putea recupera acum. Probabil că se va ajunge la o mărire de capital la club, iar Săvulescu va rămîne acţionar, pe foaie, pînă în momentul în care îşi va lua banii. O să fie o întîlnire în aceste zile, dar Badea este supărat pe Negoiţă fiindcă a ieşit în prim-plan ca unic salvator al clubului".

23.000 de euro mai au de recuperat roş-albii drept primă de victorie pentru întreaga echipă în contul succesului de la Tîrgu-Jiu, cu Pandurii (2-1), din Cupa României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
reddogsv
reddogsv  •  12 Decembrie 2012, 15:27
Postat de soprer.f.c.d pe 12 Decembrie 2012, 13:09

baaa...tu nu mai ai viata.numai pe articolele altor echipe esti! Berlinul tau e intr-un satuc uitat din Moldova,asta e clar!

Berlinul lui e intr-o carte de povesti! Nu poti sa stai pe net, postand 3.000.000 de aberatii in tara straina doar daca furi de pe net!

vaalah
vaalah  •  12 Decembrie 2012, 13:20
Postat de soprer.f.c.d pe 12 Decembrie 2012, 13:09

baaa...tu nu mai ai viata.numai pe articolele altor echipe esti! Berlinul tau e intr-un satuc uitat din Moldova,asta e clar!

Tocmai maidaneza Soprana deschide botul pe tema asta !!!!!!!!!!!!!! Se vede ca ai primit educație cu epoleți de Secu acasă !

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  12 Decembrie 2012, 13:09
Postat de imperator pe 12 Decembrie 2012, 01:21

Nu au bani, păstrează pentru miel la Paște !

baaa...tu nu mai ai viata.numai pe articolele altor echipe esti! Berlinul tau e intr-un satuc uitat din Moldova,asta e clar!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează