FOTBAL  »  Superliga  »  GRUPA D / AC MILAN - SAHTIOR 4-1

S-au curatat

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Abandonind stilul sau italian, Mircea Lucescu a refuzat sa se apere si a fost pedepsit de campioana Europei. Pansament pentru rana profunda de pe blazonul campioanei Europei. Asta a fost tactica sinucigasa cu care Mircea Lucescu a incercat sa joace fotbal cu Milan, dar cu care s-a curatat pe "San Siro" (1-4). S-a temut sa nu fie fluierat pentru jocul ultradefensiv si s-a descoperit, asa cum a promis. "Degeaba am studiat meciul cu Empoli (n.r. - pierdut de Milan, 0-1), pentru ca n-am invatat nimic. Am facut exact pe dos, evoluind deschis impotriva unor campioni ca Seedorf si Kaka. I-am lasat sa ajunga in situatii unu la unu si in mod just am fost pedepsiti", l-a atacat pe antrenorul roman Cristiano Lucarelli, autorul golului ce le-a dat efemer sperante "minerilor".

Degeaba statistica e de partea echipei din Donetk. Superioritatea la posesie (57%), la suturi pe poarta (11-10) si la cornere (9-7) nu s-a vazut pe tabela. Chiar Lucescu a recunoscut: "Am jucat mai slab si meritam acest scor. Au avut noroc si le-a fost mult mai usor decit noua sa marcheze. Nu stiu daca mi s-a mai intimplat in cariera sa primesc patru goluri numai dupa cornere. Am avut jucatori care au intrat pur si simplu speriati pe teren. De exemplu, Kucer. si Castillo, care a vrut sa arate ca sintem mai buni decit in realitate. Avem de invatat din esec".

"Luce", de nota 5

Presa italiana a taxat naivitatea etalata de sahtior, vinovat principal fiind Mircea Lucescu. "Gazzetta dello Sport" l-a notat cu 5, comentind: "Milan se chinuieste cind infrunta echipa care se inchid si el ce face? Le-a ordonat alor sai sa atace si sa se descopere. E ca si cum s-ar fi sinucis. Saracul Lucescu! sahtiorul lui a uitat sa intre in teren, noroc ca i-a amintit Gilardino".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează