FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au dat cărțile pe față » Vojonovici a dezvăluit motivele rupturii de Dinamo înainte de a pleca definitiv din România

Vojnovici a venit gratis și a plecat în aceleași condiții, deși în vară semnase un contract valabil pînă în iunie 2016
Vojnovici a venit gratis și a plecat în aceleași condiții, deși în vară semnase un contract valabil pînă în iunie 2016

Articol de , - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Jucătorii au regretat plecarea lui Vojnovici, fotbalistul a explicat că relația cu Rednic s-a destrămat și că, deși nu e furios pe antrenor, asta a cîntărit decisiv în despărțire.

Alioșa Vojnovici s-a despărțit joi, oficial, de Dinamo, iar astăzi pleacă spre Croația, acolo unde sînt șanse să-și continue cariera, însă mijlocașul așteaptă și alte oferte, nu e decisă revenirea lui Osijek.

Mijlocașul de 30 de ani a avut un impact mare în cadrul echipei, drept dovadă feed-back-ul pe care l-a primit, personal și public, nu doar de la fani, ci și de la foștii colegi, aceștia împînzind rețelele de socializare cu mesaje de susținere și de prietenie. De la Matei, Marc, Filip, Rotariu pînă la străini, fotbaliștii regretă plecarea lui "Suleyman".

"Dinamo va lua măcar un trofeu"

Înainte de plecare, Vojnovici a remis prin intermediul GSP.ro o scrisoare deschisă foștilor coechipieri:

"Dinamo a fost una dintre cele mai bune decizii ale carierei. Un privilegiu să joc pentru un club atît de ilustru, cu fani atît de loiali. Să experimentez atîta dragoste din partea celor ce susțin Dinamo m-a făcut «cîine roșu» pe viață. Din nefericire, relația mea cu Mircea Rednic s-a destrămat și a devenit clar că trebuie să mă despart de club.

Rednic a fost motivul meu de a semna cu Dinamo, el m-a convins să vin, dar, în același timp, el este motivul pentru care plec acum din moment ce-am avut divergențe. Nu sînt furios pe el! Îi mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o de a fi «cîine roșu», chiar dacă o scurtă perioadă.

Cea mai grea parte e să-mi părăsesc colegii, chiar îi iubesc pe fiecare dintre ei, iar legătura asta a dus la rezultate pozitive. Am fost onorat să le fiu căpitan. Sper că au văzut că am fost dispus să mor pe teren pentru ei și sper că am fost un model în teren și în afara lui pentru tinerii fotbaliști. Dinamo va lua cel puțin un trofeu în acest an și mă voi bucura ca și cum aș face parte încă din echipă. Clubul a fost extrem de corect cu mine și și-a onorat fiecare detaliu din angajamentul pe care l-am avut".

Și i-a transmis lui Steliano Filip: "Niciodată nu este ușor să lași un prieten în urmă. A fost o plăcere să ne luptăm la antrenamente, prietene!".

"Lui Rednic nu-i plac liderii"

În discuțiile cu prietenii ei pe Facebook, soția lui Alioșa, Marina, a avut o replică acidă: "A plecat pentru că antrenorul i-a arătat lipsă de respect. Dinamo să nu se folosească de chestia cu familia ca scuză. Domnului Rednic nu-i plac liderii. Eu și copiii noștri mergem cu Alioșa oriunde se duce. Deja e nebunie, ne sună lumea acasă să ne întrebe dacă a pățit cineva ceva sau ce se întîmplă".

"Vojnovici nu voia să stea pe bancă, are o vîrstă, dorește să joace. De aceea a plecat. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Dinamo"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"A fost un frate, un camarad, un om care a unit vestiarul. O să-i simțim lipsa atît pe teren, cît și în afara lui"
Ante Puljici, fundaș Dinamo

"Frate, noroc mai departe! Te salut și vom rămîne prieteni mereu"
Iustin Popescu, portar Dinamo

"Sînt sigur că oriunde te vei duce vei avea succes și vei fi apreciat fiindcă ai un caracter frumos. Ești un om de calitate. A fost o plăcere să joc cu tine. Respect, căpitane!"
Steliano Filip, fundaș Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vyyllyy
vyyllyy  •  19 Decembrie 2015, 22:28
Postat de andyandrei2015 pe 19 Decembrie 2015, 13:31

da va lua trofeul ,de cea mai norocoasa echipa si hoata echipa de anul asta,in rest zero barat,asa cum fcdbistii s-au obisnuit !

Hoata si blatista campionatului e fc oaia vostra fara nimic , nimeni la meci , fara nume , stema ,stadion , palamares doar o amintire pierduta sub numele de fcsp clona.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Decembrie 2015, 13:31

da va lua trofeul ,de cea mai norocoasa echipa si hoata echipa de anul asta,in rest zero barat,asa cum fcdbistii s-au obisnuit !

billy762000
billy762000  •  19 Decembrie 2015, 10:49

Mult succes, Rasputin!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close