FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNE

S-au faultat singuri! O echipă din Liga 1 a făcut memoriu împotriva propriului angajat » Decizia FRF: AMENDĂ pentru club :D

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 11:45

Poli Iași va trebui să plătească 20.000 de lei în contul directorului general Horia Sabo, împotriva căruia președintele Adrian Ambrosie și antrenorul Flavius Stoican au făcut sesizare la Comisia de Disciplină.

Conflictul dintre Comitetul Director al lui Poli, reprezentat de președintele executiv Adrian Ambrosie, și directorul general Horia Sabo are și partea lui amuzantă. Ambrosie, antrenorul Flavius Stoican și atacantul Andrei Cristea, transferat între timp la Craiova, au primit deunăzi satisfacție la sesizarea făcută mai demult împotriva lui Sabo, ca urmare a unui derapaj verbal.

Omul de afaceri băimărean afirmase în toamnă că ieșenii "ar fi fost muritori de foame dacă nu veneam eu la club", iar Comisia de Disciplină a FRF i-a dat un avertisment și l-a amendat cu 20.000 de lei. Totodată, a precizat că „în temeiul art. 9.11 și 4 din RD, CSM Poli Iași este obligat la plata penalității sportive”. Altfel spus, clubul s-a amendat singur!

„Ăsta e managementul Iașului, ce pot să mai spun? Orice amendă financiară se dă clubului, care-i afiliat, nu unei persoane fizice”, a comentat Sabo, care l-a contrazis pe Ambrosie în ceea ce privește oprirea banilor din salariu: „Dacă voiau să se îndrepte împotriva mea trebuiau să meargă într-o instanță civilă. Codul Muncii e foarte clar în acest sens”.

El crede că „Poli e singurul club din România care s-a amendat singur. Sau poate din Europa ori de pe mapamond. Cum să te îndrepți tu împotriva ta?!”.

1.400.000 €datorii avea Poli Iași la data de 31 decembrie 2018

„Reținerile cu titlu de daune cauzate angajatorului nu pot fi efectuate decât dacă datoria salariatului este scadentă, lichidă și exigibilă și a fost constatată ca atare printr-o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă”
Codul Muncii, Art. 169 (2)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1725624827516042
Dumitru Copilus  •  21 Februarie 2019, 13:11

Nenea Popa nu ajunge campioana cea pe care o placi mata si de aia vezi cooperative peste tot . Tintarul pe care il vezi mata se joaca de amatori ca mata . Daca ai dovezi dute la o instanta civila altfel ...Capisci?

883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Februarie 2019, 12:21

Imi pare rau dar are dreptate Sabo! Ambrozie si Stoican "au ***" transferul lui Cristea la Steaua/FCSB si l-au dat moca La U Craiova! Acum transfera un jucator la Sepsi OSK, asa ca intre prazari, dar de fapt in cadrul Cooperativei Echipelor de Primarii! Si uite asa Iasiul isi va putea lua licenta! Oricum cfrciordestetot1907 va "***" in meciul cu Policlinica PSD Iasi ca sa fie completa Cooperativa! Cine crede ca-n Romania titlurile de campioni se castiga numai pe teren se inseala! Tintarul Cooperativei conteaza, stau toti la rand ca la moara! Banii publici investiti prin Primarii trebuie sa fie recuperate de Stat, nu? S-am incalecat pe o sea si va spun din nou... Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează