FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

S-au impus

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Pepe Moreno, Dayro şi Mendoza, transferurile-şoc ale Stelei din această iarnă, par de neclintit din primul unsprezece

"Perlele" Stelei, pe care roş-albaştrii au plătit aproximativ 3,7 milioane de euro, par să fi adus liniştea în Ghencea pentru compartimenul ofensiv. Cei trei au fost folosiţi ca titulari în partida cu FK Zeta (2-1), meciul în care Lăcătuş a folosit formaţia cu care va începe returul. "Cei trei demonstrează pe zi ce trece că sînt jucători de mare valoare, care sper să ne ajute în obiectivele pe care ni le-am propus în acest sezon", a spus preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Sud-americanii au început deja să înveţe limba română, datorită lui Zapata, care vorbeşte tot timpul cu ei, fiindu-le profesor.

Dayro Moreno
Calităţi
- vede foarte bine jocul, este mereu cu capul sus
- tehnică foarte bună în regim de viteză
- şutează foarte bine din afara careului
Defecte:
- uneori ţine prea mult mingea în situaţii de contraatac ale Stelei
- nu face destul faza defensivă

Pepe Moreno
Calităţi:
- un joc de cap foarte bun
- creează spaţii pentru mijlocaşii Stelei, fiind foarte mobil
- se desprinde foarte bine de lîngă apărătorii adverşi
Defecte:
- nu este obişnuit să joace singur în avanposturi, precum în sistemul gîndit de Lăcătuş

Mendoza
Calităţi:
- centrează foarte bine şi aleargă foarte mult în banda stîngă
- are un şut foarte puternic din afara careului
- intră în combinaţii cu ceilalţi mijocaşi, demarcîndu-se foarte bine
Defecte:
- are probleme la faza defensivă, fiind adesea surprins prea avansat
- este puţin individualist

 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (51)
 •  15 Februarie 2008, 16:54

Hai bre laso cu oile astea latine din import,daca faceau brinza buna la stinele unde au pascut inainte,nu ajungeau in turma oierului din pipera.

 •  15 Februarie 2008, 15:05

fa bani pe net : trebuie doar sa te inregistrezi la urmatoarea adresa ionutg.dubaimlm.com si vei aduna incet incet bani, convingandu-i si pe altii ca intre in sistem. Atentie! nu trebuie decat sa te inregistrezi si sa atragi apoi pe altii dupa tine!verificati contul saptamanal si nu it va parea rau!!!!!

 •  15 Februarie 2008, 14:57

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează