FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-au înţeles

Articol de , - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Giuleştenii i-au luat pe portughezii Matos şi Joao Paulo, pentru care vor plăti peste 1,5 milioane de euro. Rapid s-a înţeles cu Beira Mar şi cu Leiria pentru transferul jucătorilor Vasco Matos şi Joao Paulo, ambii de 27 de ani.
Matos e mijlocaş lateral şi poate evolua pe ambele benzi, iar Joao Paulo joacă atacant şi a marcat de opt ori în campionat pentru Leiria, ultima clasată din prima ligă lusitană.

Lucian Marinescu, negociatorul giuleştenilor în Portugalia, i-a convins pe oficialii cluburilor şi aseară a discutat ultimele detalii din contractele fotbaliştilor, pentru care Rapid va achita peste 1,5 milioane de euro, din care 1,35 milioane doar pe Joao Paulo. "Mircea Rednic e cel care i-a dorit pe cei doi portughezi, ne-a transmis asta şi am rezolvat achiziţionarea lor", a spus Grigore Sichitiu, vicepreşedintele CA al grupării din Grant.
Matos se va bate cu Emil Dică pentru un loc de titular pe banda dreaptă a liniei de mijloc, iar Joao Paulo a fost adus după ce antrenorul s-a plîns de prestaţia pe care atacanţii rapidişti au avut-o în meciurile de pregătire.

8 goluri
a marcat Joao Paulo, din totalul de 13 reuşite de Leiria în 18 meciuri. Vîrful a mai înscris de două ori în Cupa UEFA, contra lui Leverkusen

7 echipe a schimbat Matos în opt ani în care a evoluat ca profesionist

"Transferurile lui Matos şi Joao Paulo vor fi perfectate sută la sută cel mai tîrziu vineri"

Grigore Sichitiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  14 Februarie 2008, 11:40

m ai aduce ti un portar urgent si scapati de maftei

 •  14 Februarie 2008, 11:26

mda...astia vb de matos j joao paolo iar in poza in principal apare THIAM de la Leverkusen....mda profesionalism....

 •  14 Februarie 2008, 08:43

INTRA SI TU PE SITE: SUTsiGOL com

Vezi toate comentariile (5)
Comentează