FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

S-au pus în vînzare biletele pentru finala Cupei

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

FRF a alocat biletele pentru finala Cupei Romîniei dintre FC Vaslui şi CFR Cluj, iar moldovenii au primit aproximativ 4.000 de tichete.

Galben-verzii au pus în vînzare biletele pentru finala Cupei, dar solicitările fanilor lui FC Vaslui sînt cu mult peste numărul de tichete alocat de FRF. “Avînd în vedere faptul că solicitările suporterilor galben-verzi sînt numeroase şi au depăşit numărul locurilor alocate de către Federaţia Română de Fotbal, pentru a evita eventuale neînţelegeri, vă facem cunoscut numărul exact de locuri repartizate susţinătorilor FC Vaslui pe Stadionul Emil Alexandrecu din Iaşi.

În Tribuna B, Vasluiul are acontate 1374 de bilete la preţul de 25 de lei, iar la Peluza B 2577 de bilete a căte 15 lei fiecare”, se arată în comunicatul de presă al Vasluiului.

Suporterii Vasluiului îşi pot procura biletele de la secretariatul stadionului “Municipal”, începînd de astăzi, programul fiind între orele 9:00 şi 17:00.

Finala Cupei României dintre Vaslui şi CFR Cluj este programată pe 26 mai la Iaşi, pe stadionul "Emil Alexandrescu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  06 Mai 2010, 10:21

Mai sunt bilete la peluza.La tribuna s-au dat mai ceva ca painea calda,deoarece au fost multe rezervari

 •  06 Mai 2010, 09:55

La ce ora e meciul ?

 •  06 Mai 2010, 09:54

La ce ora e meciul ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează