FOTBAL  »  Superliga  »  JUCĂTORII LUI DINAMO S-AU DEZLĂNŢUIT DUPĂ DERBY ÎN VESTIAR

“Să nu mai vină Rednic!”

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

“Cîinii” au scandat pro-Ţălnar şi împotriva antrenorului care ar trebui să preia echipa de la 1 iunie.

Vestiarul dinamovist i-a ofe­rit vot de încredere lui Cor­nel Ţălnar, duminică noap­tea, după victoria cu Steaua (2-1), şi a scandat împotriva revenirii la echipă a lui Mircea Rednic!

În euforia bucuriei datorate suc­cesului în faţa rivalei de-o via­ţă, jucătorii din Ştefan cel Mare au strigat: “Nea Cornel, te iubim!”. De­claraţie făcută lui Ţălnar şi re­pe­tată apoi cu entuziasm de către roş-albi. Imediat, s-a auzit o voce dinspre jucători: “Ce Mircea Rednic în sus şi în jos? Nea Cornel Ţălnar, tată, care a stat lîngă noi la greu şi a bătut şi Rapid, şi Steaua! Să ră­mînă Ţălnar, nici un Rednic!”. Mo­mentul a fost urmat de scandări din partea majorităţii fotbaliştilor: “Fără Rednic, fără Rednic!”.

Nu este prima oară cînd dina­moviştii din actualul lot se mani­festă împotriva revenirii la echipă a “Puriului”, de la 1 iunie. “Cîinii” au ameninţat că vor să ple­ce în masă în cazul în care Rednic se întoarce. Motivul? Tehnicianul s-a ex­pri­­mat în cercurile conducerii că revenirea în “Groapă” va fi urmată de re­nun­ţarea la mai mulţi dintre jucători. Scindarea vestiar - Rednic s-a pro­dus anul trecut, după meciul Dina­mo - CFR Cluj (1-0).

Puriul a fost la meci, dar a stat ascuns!

Viitorul antrenor al lui roş-albilor, Mircea Rednic, a fost prezent la derbyul de duminică, însă a refuzat să-şi ocupe locul rezervat la tribuna oficială. El a urmărit meciul alături de viitorul său secund, Jean Vlădoiu, din sediul Balkan Petroleum, trecut recent în proprietatea lui Cristi Borcea. Clădirea e aplasată la numai cîţiva metri de stadionul Dinamo, iar Puriul a văzut partida pe geam!

Ţălnar e de partea jucătorilor

Între Rednic şi Ţălnar e un conflict mocnit. Iar “Ţînţarul” îi susţine pe ju­cători în războiul cu “Puriul”. Do­va­da este şi izbucnirea sa din urmă cu cîteva zile: “Echipa o face doar Ţălnar cu staff-ul lui. Eu răspund de rezultate, eu conduc echipa. Rednic vine la vară, nu acum”. Surse apropiate lui Red­nic susţin că antrenorul a fost foar­te iritat: “Incredibil, a început şi Ţălnar să vorbească, să mă înţepe! Nu e posibil aşa ceva!”.

“S-a tot vorbit că vine Rednic, Lucescu, Popescu sau Georgescu. Pînă la urmă, nu a venit nimeni, iar eu şi jucătorii am învins şi Steaua, şi Rapid”
CORNEL ŢĂLNAR

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (22)
 •  08 Mai 2008, 23:58

ba oamenilor cu Rednic a fost bine de ce il scoateti afara sa vina si sa arate ce poate daca talnar a castigat victori mai putine dar Rednic a luat titlu cu Dinamo lasatil sa vina ca e antrenor bun daca nu vreti macar aduceti pe Mircea Lucescu

 •  08 Mai 2008, 03:34

Cele mai mari performante DINAMO le-a avut cu REDNIC .Talnar e un antrenor BUN.Dar trebuie sa depasim EPOCA ROMANTICA ;CINE A PLECAT , CINE A FOST PE LA rapid , cine e tradator .LA DINAMO , ESTE NEVOIE DE DISCIPLINA !!!!!!!!! TREBUIE SA INTRAM IN EPOCA PRAGMATISMULUI !CINE NU MAI E BUN PENTRU DINAMO ,SA FIE LASAT SA PLECE IN PLINA GLORIE DE LA ECHIPA. NOI , SUPORTERII II VOM IUBII TOTDEAUNA PE FOTBALISTII CARE AU ADUS UN APORT IMPORTANT ECHIPEI NOASTRE IUBITE ,DINAMO BUCURESTI !

 •  06 Mai 2008, 23:43

Am uitat esentialul...HAIIII DINAMOOOOOO!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează