FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA I BISTRIŢA - STEAUA

"Să nu-şi bată joc!"

Articol de , - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Mureşan acuză delegarea lui asistentului Nica la Bistriţa - Steaua.

Foc încrucişat între Steaua şi CFR. Ieri, Iuliu Mureşan a acuzat delegarea lui Cristi Nica la meciul Gloria - Steaua. Asistentul ploieştean e cel care a oficiat la derby-ul Steaua - CFR 3-1, pe partea lui clujenii avînd două penalty-uri neacordate.

"Nica la Bistriţa? Foarte dubios. De fapt, nimic nu mai e anormal. Ştiam că or se întîmple astfel de lucruri ciudate. Sînt stupefiat că Nica e trimis din nou la un meci al Stelei după ce a făcut cu noi în Ghencea. Ce pot să zic? Mai bine tac şi înghit. Sper să aibă conştiinţă şi de data asta să nu-şi mai bată joc de munca noastră", a declarat Mureşan.

Preşedintele clujean s-a referit şi la comentariul făcut de Gigi Becali, care declarase că "Pădureanu e bun prieten cu Mureşan şi Gloria o să joace pentru CFR". "Nea Jean e un om de mare caracter. În viaţa lui nu va face blat cu Steaua. Becali să nu mizeze că bistriţenii se vor îmbolnăvi sau că vor răci înainte de meci", a continuat Mureşan.

"Arbitrajul va fi cheia acestui final de campionat. Totul se poate ruina din cauza arbitrajului sau totul se poate cîştiga cu ajutorul arbitrilor"
Iuliu Mureşan

Victorii pe linie cu Nica asistent
În acest sezon, Nica a fost delegat ca asistent la 5 dintre meciurile Stelei, toate terminîndu-se cu victoria roş-albaştrilor:
Steaua - CFR 3-1
Steaua - Farul 3-0
Steaua - Dinamo 1-0
Steaua - FC Vaslui 1-0
Farul - Steaua 0-1

"De ce ţine MM cu Steaua?"
Preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, a spus ieri că nu înţelege de ce managerul Unirii Urziceni vorbeşte despre Steaua înaintea meciului Urziceni - CFR. "Mă surprind declaraţiile lui Mihai Stoica. El spune, sus şi tare, că va juca pentru Steaua. De ce nu zice că îşi doreşte să cîştige echipa lui? În fine, se agită degeaba, că nu el joacă pe teren", a spus Mureşan.

Cu casa închisă
Interesul pentru meciul Gloriei cu Steaua este imens la Reghin, acolo unde bistriţenii îşi dispută partidele de acasă. Cele 3.700 de bilete scoase pe piaţă s-au epuizat, ieri dimineaţă nemaigăsindu-se nici un tichet la punctele de vînzare. "Vom evolua cu casa închisă, stadionul va fi plin ochi", a declarat Ioan Horoba, directorul sportiv al clubului bistriţean.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
 •  10 Aprilie 2008, 12:17

Steaua are victorii pe linie pt. ca asa are o echipa care CASTIGA. Forzzaa Famagusta ! Umilinta pe CFR dar nasul tot pe sus

 •  10 Aprilie 2008, 11:13

Canpioana e steua cu bani lui becali.Pacat ca uni fotbalist mai cred ca se joaca pe teren, inclusiv suporteri.Traim in Romania unde banul vorbeste, sa fie cat mai mult.Daca si politistul fura in Austria????de ce nu becali in Romania?????

 •  10 Aprilie 2008, 10:55

NESMTIT pana in panzele albe porcu de cluj, numai sa vb de steaua stie. Mare frustrat, mare supraponderal. Nu stiu ce sa mai cred in legatura cu arbitrii, parca astia ar fo roboti frate, au interzis la greseli. FORZA STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează