FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, AZI, 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Să nu uităm să zîmbim » "Cazul Valiza" schimbă echipamentul de joc! :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 11:36

Astfel, pe lîngă obişnuitele şorturi, tricouri şi jambiere, jucătorii formaţiilor cu posibilităţi financiare vor fi obligaţi să poarte valize cu bani în timpul jocului.

Colegii de la revista Kamikaze şi-au imaginat cum va arăta fotbalul din Liga 1 după achitarea lui Gigi Becali. Iată textul şi imaginile publicate ieri pe kmkz.ro.

Imediat după achitarea lui Becali în dosarul valiza, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca, din sezonul următor, echipele de Liga I să-şi schimbe echipamentul. Această măsură are rolul de a recredibiliza fotbalul românesc, acuzat pe nedept de fapte de corupţie în ultima vreme.

Pentru a nu-i răni pe adversari, ele trebuie să fie confecţionate dintr-o piele naturală moale, de calitate, iar suma din interior nu trebuie să fie mai mică de 1,7 milioane de euro.

Deasemenea, vor fi acceptate doar bancnote de 100. FRF studiază posibilitatea ca echipele din Liga a II-a să poată intra şi ele cu sacoşe de rafie pline cu pui, roşii, ouă, brînză.

Nici arbitrii nu vor fi scutiţi de purtarea acestui echipament. Acolo unde este cazul, aceştia trebuie să intre pe teren cu valiza primită şi sînt obligaţi să declare şi să arate suma spectatorilor.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
iwineuu
iwineuu  •  20 Aprilie 2012, 15:53

UN ALBUM DE POZE , CORECT! FC VALIZA S.A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valah.redandblue
valah.redandblue  •  20 Aprilie 2012, 15:46
Postat de snoopmind pe 20 Aprilie 2012, 15:34

:))))) asa e

Ne doare la pălărie de ce croncănești tu pe aici. Meciul direct va spune cine joaca finala.

snoopmind
snoopmind  •  20 Aprilie 2012, 15:34
Postat de armion pe 20 Aprilie 2012, 10:12

Cred ca diseara Porumboiu va fi platit in OI si CAPRE. Asta daca va sta capra ca de obicei in ultimii ani.

:))))) asa e

Vezi toate comentariile (14)
Comentează