FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Ioan Andone e îngrijorat: „Să vedem testele care s-au trimis la Matei Balş”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 19:16

Ricardinho (26 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Voluntari, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid, fiind primul jucător din Liga 1 care e suspectat că a luat virusul.

Ioan Andone speră ca rezultatul să fi fost unul eronat. Managerul general al celor de la FC Voluntari a dezvăluit că fotbalistul este izolat total în acest moment. 

Andone așteaptă rezultatele de la Matei Balș

„S-au făcut două teste, acela complet şi cel rapid în care Ricardinho a ieşit pozitiv, singurul care a ieşit pozitiv. El vine după accidentare, a fost plecat în Portugalia din toamnă, de când s-a accidentat. A avut operaţia şi recuperarea. El trebuia să se prezinte bun de antrenament la începutul lui martie. Asta a fost discuţia cu doctorii unde s-a operat. Noi i-am plătit operaţia. 

Eu sper ca testul rapid să fi dat eroare, dacă nu, va rămâne în carantină. El e izolat total, a făcut testul separat, nu s-au văzut toţi, aşteptăm să vedem testele care s-au făcut şi s-au trimis la Matei Balş. Să vedem ce se întâmplă”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Portughezul Ricardinho a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Sepsi a primit rezultatul testelor pentru COVID-19 » Comunicatul oficial al clubului

EXCLUSIV. Dinamo a primit rezultatele testelor COVID-19 » Când încep antrenamentele „câinii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează