FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA NTERTOTO // ATLETICO - GLORIA

Sabau: "Atentie la Maniche"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

Tehnicianul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, a evaluat minutios lotul lui Atletico in partida tur de la Bistrita (2-1). "Motul" considera ca principalul pericol pentru "vampirii albastri" il constituie portughezul Maniche, care da tonul la mijlocul terenului. "Maniche mi se pare cel mai periculos jucator al lor. si Forlan, insa nu cred ca el va juca. Pe Maniche nu poti sa-l marchezi om la om, dar cu siguranta ii vom oferi o mai mare atentie ca in meciul tur", a mentionat Sabau.

Delegatia Gloriei a plecat ieri spre Madrid cu gindul la o calificare istorica. "Noi credem in sansa noastra. Trebuie sa fim determinati, curajosi si sa ne dorim cu adevarat aceasta calificare. Daca nu, riscam sa luam multe. Nu ne vom apara si consider ca, daca repetam evolutia din prima repriza a meciului de la Bistrita, ne putem intoarce acasa fericiti", a incheiat "Motul". Meciul de miine va incepe la ora 23:00.

"La Madrid avem nevoie de incredere, curaj si multa disponibilitate la efort"
Remus Vlad


50 de invitati au facut deplasarea cu Gloria la Madrid

Geanta buclucasa
Inainte de plecarea spre Madrid, o geanta care apartinea delegatiei bistritene a stirnit panica in Aeroportul International din Cluj. Sacosa a stat minute bune in aeroport fara ca cineva sa se apropie de ea. Intr-un final, inainte de imbarcare, un angajat al aeroportului s-a incumetat sa verifice continutul gentii. "Numai sa nu fie bomba, ca pe urma vedem noi ce facem cu ea", a glumit Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei. 

Promite nocturna
Invitat sa faca deplasarea alaturi de echipa la Madrid, primarul Bistritei, Vasile Moldovan, a anuntat ieri ca stadionul Gloriei va beneficia in scurt timp de nocturna. "Consiliul local a asigurat o finantare de 17 miliarde de lei vechi pentru echipa si pentru instalarea unei nocturne. Gloria incepe sa ne obisnuiasca cu meciuri importante si pentru a grabi lucrarile, in luna august vom organiza licitatia pentru nocturna", a spus edilul bistritean, care a platit 600 de euro, la fel ca fiecare invitat, pentru excursia la Madrid.

Zaharia regretat
Jucatorii Gloriei ii duc deja dorul atacantului Dorel Zaharia, transferat zilele trecute la Steaua. "Zaharia este o pierdere pentru noi. Incepusem sa ma inteleg bine cu el in ofensiva", a spus Tilinca. "Cu siguranta ne va fi mai greu fara Zaharia. Speram totusi sa gasim unul mai bun ca el", a completat Sepsi. Zaharia ar putea fi inlocuit in ofensiva Gloriei de Flavius Bad. "O sa se simta lipsa lui Zaharia, dar Bad sau cine va intra trebuie sa-si faca datoria", a precizat Sabau.

Patru schimbari
Conform cotidianului spaniol "As", tehnicianul lui Atletico Madrid, Javier Aguire, va face patru modificari in echipa cu care va incepe returul cu Gloria. Astfel, Kun Aguero, campionul mondial la "U 20" cu Argentina,  si uruguayanul Diego Forlan, ii vor inlocui pe Mista si Raul Garcia, iar mijlocasul Jurado si fundasul Pablo, vor intra in locul lui Martin Petrov, respectiv Eller. "Simbata va fi o partida foarte importanta, pe care putem si trebuie sa o cistigam. Daca vom inscrie repede, totul va deveni mult mai usor", a spus Aguero.

Simao la Madrid
Daca Gloria l-a pierdut pe Dorel Zaharia, Atletico Madrid s-a despartit si ea de un jucator important, bulgarul Martin Petrov, care a fost cedat la Manchester City in schimbul a 7 milioane de euro. Spaniolii nu au ramas insa descoperiti, achizitionindu-l pentru 20 de milioane de euro si pe Simao Sabrosa, de la Benfica Lisabona. Totusi, portughezul de 28 de ani nu va avea drept de joc in meciul retur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close