FOTBAL  »  LIGA 1  »  SABĂU LA POLI?

Sabău, cu fularul lui Poli la gît la sosirea pe aeroport :) "Nu am ales încă Timişoara!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2009 00:00

Chiar dacă nu a confirmat că va este noul antrenor al Politehnicii, Ioan Ovidiu Sabău a lăsat să se înţeleagă că a venit la Bucureşti pentru a negocia cu patronul bănăţenilor, Marian Iancu. Fostului internaţional i-a fost pus la gît un fular al Timişoarei, pe care l-a purtat în drumul spre autovehiculul venit să-l preia.

"Nu am ales încă Timişoara! Nu am mai mult de declarat în acest moment. Nu ştiu ce se va întîmpla, vom vedea zilele viitoare. Prea multe s-au întîmplat în ultimul timp. Contractul cu Dinamo a fost un moment neplăcut în viaţa mea, dar am reuşit să mă liniştesc. Deocamdată nu s-a materializat nimic", s-a limitat să spună Sabău, care şi-a dat apoi jos eşarfa în momentul în care a observat-o.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (8)
 •  28 Iunie 2009, 18:49

Sabau asta e o tarfha de om parca era cu fularu lu dinamo aku fularu timisioarei dak nu semneaza nici cu astia poate il vad cu fularu rapidului om de tot kktu

 •  28 Iunie 2009, 17:52

Sabau chiar merita sa antreneze la un nivel de CL .Ii doresc sa aiba multe succese la Poli si sa ne duca in EL,desi este f.greu. Hai "MOTULE" ca se poate,n-o sa gasesti nicaieri atata respect pt munca ca si in Timisoara.

 •  28 Iunie 2009, 17:48

intre ziaristi ghesepe si becali nu este nici o diferenta de cultura.Stergeti repede mesajul sa nu poata vedea nimeni ce analfabet esti tu "ziaristule" cel care i-ai aruncat fularul la gat.Mai bine arunca cineva un protex spre ta...cand te-a proiectat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează