FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu e apărat, după ultimele critici ale patronului: „Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 20:55 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 21:34

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani), a analizat situația de la FCSB după ultimele critici ale patronului Gigi Becali la adresa lui Edi Iordănescu și a jucătorilor în urma remizei cu FC Voluntari.

Dacă ieşi în public şi spus aşa ceva e clar că nu sunt acele discuţii despre care spunea Edi, că discută problemele şi luni sau marţi închide telefonul, apoi analizează după meci, dar el ia deciziile. Se pare că el (n.r. - Gigi Becali) nu rezistă acestei tentaţii. Bine, era de aşteptat. 

Sigur, astfel de discursuri au mai fost şi cu ceilalţi antrenori. Sigur, la alţii a fost mai clar. E greu să te schimbi şi să gândeşti diferit, încerci să găseşti scuze în loc să zici că echipa câştigă. Sigur, nu a câştigat cu Voluntari, o echipă OK, cu jucători de calitate, nu e o echipă uşor de bătut. Noi ne dăm cu părerea, mai glumim, probabil se pregăteşte pentru naţională...

Edi are personalitate, un nume, a câştigat un campionat şi are un cuvânt de spus în fotbalul nostru. Poţi să ceri să fii respectat, sunt nişte clauze în contract. Acele clauze le discuţi, rediscuţi, se ajunge la o înţelegere dacă nu funcţionează. Edi are experienţă în acest sens, se mai consultă, are un tată cu multă experienţă şi se mai sfătuieşte. 

Ce echipă în afară de CFR joacă bine la noi în campionat? Poate că sunt nemulţumiri, Becali vrea să joace anumiţi jucători...Nu ştii ce e acolo, ce discuţii sunt!”, a declarat Ioan Ovidu Sabău, la Look Sport.

 Eric de Oliveira îl susține pe Edi Iordănescu

Brazilianul a comentat și el ultimul atac al lui Becali la adresa antrenorului și consideră că Iordănescu va pleca în cel mai scurt timp de la FCSB.

„Cred că singura lor colaborare va fi despărțirea. La asta se referă Becali când spune că cine bagă banii nu are un cuvânt de spus. Îi e dor să se bage la echipă, să facă ce vrea. Adevărul e că aducerea unui jucător nu mai e văzută ca un lucru bun, nu mai e Steaua (n.r. - FCSB), care atrăgea şi toţi voiau să se ducă acolo să facă performanţă. 

Becali a transformat clubul într-o afacere, mie mi se pare că nu-i pasă de titlu. Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”, a spus Eric pentru sursa citată.

Concluzia la FCSB e clară: Becali are dreptate

Becali l-a criticat dur pe Iordănescu pentru modul în care arată echipa și crede că titlul e deja pierdut. Culmea e că 3 analize realizate de GSP.ro, pe 3 direcții diferite, îl confirmă pe patron.

  • PRIMA: exclusiv în perioada cu Edward antrenor, ultimele 10 etape, FCSB e tot pe locul 2
  • A DOUA: în punctajul realizat doar cu echipele pe care Iordănescu le-a întâlnit, CFR a realizat cu 30% mai multe puncte
  • A TREIA: luând ca reper disputa cu Voluntari, CFR câștigă autoritar duelul cu FCSB
Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii
fcsb
Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu Edi Iordănescu

Remiza albă de la Voluntari a avut efect de bombă atomică pentru FCSB. Gigi Becali a avut o reacție violentă azi, într-o intervenție în direct la Pro X. Cel vizat a fost chiar Edward Iordănescu, pe care l-a numit antrenor principal, cu puteri depline, în urmă cu aproape 3 luni.

Câteva din declarațiile lui Becali, cu țintă directă către Iordănescu junior:

Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, nu știu cine... E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Nu mă bag. Nu am ce să fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu

Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteza a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă

Citește mai multe știri despre FCSB:

La FCSB, nababii au fost cei mai slabi! „Repetenții” lui Iordănescu au cele mai mari salarii

Ultrașii Stelei amenință FCSB: „Alternativa e războiul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1444034182634406
Constantin Zaharia  •  09 Noiembrie 2021, 14:22

Jucatorii de la FCSB,in fine au avut aceasta sansa sa nu mai fie victimile lui Gigi,ci sa aiba un antrenor ADEVARAT, care sa-i faca sa joace pragmatic,la rezultat si sa castige dupa 6 ani,INSFARSIT ...UN TITLU ! Becali doreste POSESIE !ADIO TITLUL PTR. A L 7-lea AN CONSECUTIV! FELICITARI GIGI,AI INTRAT IN ISTORIA NEGATIVA A STELEI !

1444034182634406
Constantin Zaharia  •  09 Noiembrie 2021, 14:11

Gigi este un factotum,el este si medic,prmovand un medicament din medicina veterinara impotriva covidului;este interesat nimai sa VANDA talentele mari ale FCSB-ului,DECI BANUL (ochiul dracului) ESTE ATEACTIA ACESTUI OM CARE SE CREDE SLUJITORUL LUI ISUS !Vine acest tanar antrenor care obtine 8victorii consicutive si 1 egal cu o echipa foare buna (in deplasare),dupa 2 saptamani de covid (8 jucatori )!Partronul,care doreste POSESIE si NU TITLUL !!!,este nemultumit si il critica pe Budescu,care scoate din joc adversari,ar fi scos penalty (cu VAR),si da pase geniale !(dar este deranjant ptr. salarul mare ,ptr Becali!)-GIGI,cu mintea ta de SAVANT UNIVERSAL,demonstrezi ca numai BANUL,te intereseaza si ORGOLIUL DE A FI LA TV PERMANENT !ITI BATI JOC DESUPORTERI DE FOTBAL SI VEI MAI FI CAMPION ...LA PASTELE CAILOR !Noi,suporterii aam crezut ca ti-a venit ,mintea la cap,lasandu-l pe Edy in pace !Unde nu-i cap...VAI DE CAMPIONAT !Du-te la manastire si vinde aceasta echipa unuiarab cu bani... PTR. NOI DORIM TITLUL!

siriussirius
siriussirius  •  09 Noiembrie 2021, 12:49

Cum spunea Eric Edi vrea sa cistige campionatul si pe gigi il intereseaza vinzarea "vedetelor"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează