FOTBAL  »  LIGA 1  »  BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 18:00, DIGISPORT

Sabău l-a iertat pe Magera: "Să nu creadă că sînt moale, sper să fie mult mai motivat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

Tehnicianul Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a comentat gestul cehului Lukas Magera din etapa trecută:

"Ma gândesc la binele jucătorului. Să nu se creadă că sunt moale şi că dacă l-am iertat aşa vor face şi alţii. Eu spun că am câştigat un jucător care sper să fie mult mai motivat".

Lukas Magera a fost schimbat în minutul 53 al partidei cu Pandurii, iar cehul a fost foarte nemulţumit de decizia tehnicianului. Mijlocaşul şi-a scos tricoul în timp ce ieşea de pe teren şi l-a aruncat nervos, apoi nu a mai rămas pe banca de rezerve şi a mers direct la vestiare. Ulterior, jucătorul a regretat gestul şi şi-a cerut scuze atât conducerii tehnice şi administrative, cât şi colegilor de echipă şi suporterilor bănăţeni.

Sabău a vorbit şi despre stadiul negocierile de prelungire a contractelor fraţilor Karamian: "Voi fi întrebat şi eu de soarta celor doi. Sper să se ia cât mai repede o decizie. Mental ei sunt încărcaţi cu această problemă şi nu e normal. Sper ca până pe data de 16 ianuarie să se decidă. E normal să ştiu până atunci cu cine plec la drum".

Meciul FC Braşov-FC Timişoara, din ultima etapă a turului, se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului.

NewsIn

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (1)
 •  11 Decembrie 2009, 16:09

In privinta lui Magera este hotararea cea mai inteligenta. Sa nu uitam ca Magera este un tip cu adevarat educat si civilizat.Personal ma bucur de aceasta decizie si sper ca va juca in continuare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează