FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - OŢELUL GALAŢI 2-1

Sabău: "Mi-e greu să mă bucur de scor, pentru că nu am jucat foarte bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat într-o conferinţă de presă că îi este greu să se bucure după victoria obţinută de Poli Timişoara în faţa echipei Oţelul Galaţi, scor 2-1, pentru că este nemulţumit de evoluţia propriilor jucători.

"A fost un joc frumos, spectaculos în prima repriză, însă au existat unele momente în care nu am jucat foarte bine. În repriza a doua am făcut o gafă de care Oţelul a profitat. Pentru mine e foarte greu să mă bucur, dar trebuie să am tăria să-i felicit pe jucători pentru efortul depus"
, a spus Sabău, conform Mediafax.

Apoi a adăugat: "Trebuie să jucăm 70 de minute nu 45. Unii jucători ar trebui să ofere mai mult pe teren. Sunt unii care au căzut din punct de vedere fizic şi e foarte riscant să joci cu fotbalişti care nu sunt apţi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  02 Mai 2010, 11:55

asemenea,felicitari si ptr jabba care-a construit aceasta frumoasa echipa pe bega,dar care nu se lipeste de nici un trofeu,ea chiar alergand de una singura tot pe locul 2 sau 3 ajunge.felicitari si multumiri pt tatal piticului avram,seful CCA si nu in ultimul rand lui dumitru puscarie deagomir cu comisiile lui...

 •  02 Mai 2010, 00:53

nibombe e catastrofa , pardon , e de stiaua :))=)) iancule da-l pe niBOMBE asta lu' beecali sisa-l joace la stiaua ca ne mananca toti nervi , jucator de divizia C (probabil il supraapreciez)

 •  02 Mai 2010, 00:48
Postat de dorup pe 02 Mai 2010, 00:03

Te-am auzit , trimitem imediat ambulanta dupa tine , ceilalti cu blatul asteptati la rand ca va luam pe toti , loc la balamuc e pt. toti .

Pai uite de asta a ajuns fotbalul asa bine la noi ca exista asa zis suporteri inflacarati ca tine care pun botul la orice meci trucat si se mai si bat cu pumnu in piept...Apoi dupa ce va duceti de tot la ruina (vezi STEAUA)incepeti cu huaaa conducerea de parca nu va ducea capu sa va dati seama ca de fapt acolo va duc aceste jocuri de blat....in fine la anu luati voi locul lu dinamo sau steaua ca si aia cand faceau blat se bucurau suporterii tare ca cik ei aveau echipa mare :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close